.baby. ارسال شده در 7 خرداد، 1398 ارسال شده در 7 خرداد، 1398 سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام مدیران و کار کنان سرور آرنا گیم من امروز صبح هول و هوش ساعت 11به کنترل پنل رفتم و خواستم که 2000تا طلا بگیرم و این کار هم کردم ولی متاسفانه هیچ طلایی به حساب من واریز نشده و من برای اطمینان موجودی حساب هم گرفتم و دیدم که 30تومان کم شده است. درخواست پیگیری دارم. باتشکر. 3
.baby. ارسال شده در 10 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 10 خرداد، 1398 سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام مدیران و کار کنان سرور آرنا گیم من چند روز هول و هوش ساعت 11به کنترل پنل رفتم و خواستم که 2000تا طلا بگیرم و این کار هم کردم ولی متاسفانه هیچ طلایی به حساب من واریز نشده و من برای اطمینان موجودی حساب هم گرفتم و دیدم که 30تومان کم شده است. درخواست پیگیری دارم . من این موضوع رو تو قسمت گزارش مشکل انجمن یا سرور هم گذاشتم ولی متاسفانه رسیدگی نشد .
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 10 خرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 10 خرداد، 1398 مشکل از سمت درگاه بوده و اصلاحیه برای ما ارسال شده است. 2100 گلد به حساب شما واریز شد. ================================== دو پست شما ادغام شدند. لطفا موارد مربوط به گلد، من رو روی پست تگ کنید.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری