[GC]MaMaD ارسال شده در 2 آذر، 1399 ارسال شده در 2 آذر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: mohammadf12 نام کاربری کسی که از آن شکایت دارد: pg] bot] مدارک شکایت: توضیحات: من چند بار خواستم ایشونو کیل بدم که فهمیدم نو دمیج زده و اطمینان دارم که باگ اره نبوده چن من وایساده بودم و اون اومد جلو چند بار هم تکرار کردم ولی نشد ادمین مربوطه: @Secret1 @Secret2
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 3 آذر، 1399 ارسال شده در 3 آذر، 1399 در 12 ساعت قبل، mohammadf12 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: mohammadf12 نام کاربری کسی که از آن شکایت دارد: pg] bot] مدارک شکایت: توضیحات: من چند بار خواستم ایشونو کیل بدم که فهمیدم نو دمیج زده و اطمینان دارم که باگ اره نبوده چن من وایساده بودم و اون اومد جلو چند بار هم تکرار کردم ولی نشد ادمین مربوطه: @Secret1 @Secret2 مدارک معتبر ارائه دهید در این عکس هیچ چیزی دیده نمیشود.(حداقل قبلا که نشون نمی داده.)
[Gc]SecreT ارسال شده در 3 آذر، 1399 ارسال شده در 3 آذر، 1399 در 17 ساعت قبل، mohammadf12 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: mohammadf12 نام کاربری کسی که از آن شکایت دارد: pg] bot] مدارک شکایت: توضیحات: من چند بار خواستم ایشونو کیل بدم که فهمیدم نو دمیج زده و اطمینان دارم که باگ اره نبوده چن من وایساده بودم و اون اومد جلو چند بار هم تکرار کردم ولی نشد ادمین مربوطه: @Secret1 @Secret2 درود ! مدارک بهتری و واضح تری از درگیری با این پلیر در پست دیگری ارائه دهید موفق باشید Closed !! 4
ارسالهای توصیه شده