[PD]LuCifeR 135 ارسال شده در 4 آذر 1399 نام کسی که شکایت دارد : LUClFER نام کسی که از آن شکایت دارد : Hajmmd مدرک :https://uupload.ir/view/k2y4_avc_aim_bot_noob_hajmmd.mp4/ توضیحات : تو فیلم مشخصه 1 تیرشم خطا نرفت چند هفته پیش بخاطر استفاده از ایم Warn گرفت و دوباره داره ایم میزنه بعد جالبیش اینه احساس پرو بودن هم میکنه xD | درخواست بن این پلیر هارو دارم که با ایم شاخ میشن . @_SecreT @OosTa به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_SiLeNT 13 ارسال شده در 4 آذر 1399 دقیقا ۲۰ بار دیدم این فیلمو dueletخیلی خوبه🤘 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[PD]LuCifeR 135 ارسال شده در 4 آذر 1399 پففف گفتم بزارم سایت duel خز میشه 😕 در 2 دقیقه قبل، .SiLeNT. گفته است : دقیقا ۲۰ بار دیدم این فیلمو dueletخیلی خوبه🤘 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HajMmd 104 ارسال شده در 4 آذر 1399 در 33 دقیقه قبل، LUClFER گفته است : نام کسی که شکایت دارد : LUClFER نام کسی که از آن شکایت دارد : Hajmmd مدرک :https://uupload.ir/view/k2y4_avc_aim_bot_noob_hajmmd.mp4/ توضیحات : تو فیلم مشخصه 1 تیرشم خطا نرفت چند هفته پیش بخاطر استفاده از ایم Warn گرفت و دوباره داره ایم میزنه بعد جالبیش اینه احساس پرو بودن هم میکنه xD | درخواست بن این پلیر هارو دارم که با ایم شاخ میشن . @_SecreT @OosTa اگه به اینه که تیرام خطا نرفته اولا فیلمو ببینی رفته این یک دو اگه قرار باشه بیای بچسبی بهم و من نتونم بزنمت تعجب داره چون لگ شاته سه من همینجوری با @_SecreT و حمید فایت دادم و اگه چیزی بود پیسی چک میشدم چهار اون تویی که هر دفعه سر چیت بن میشی دفعه قبل تهمت no dmg زدی آموزش آموزش خودت لو رفت راستی کاورت ضعیفه باز تصمیم با حمید و رضا و بقیه تیم استفه اگه از نظر اونا من چیت زدم ایرادی نداره بن کنن بالاخره بین پلیری که دو سال پلی داده و تو که 1 سال نمیشی باید فرق باشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[PD]LuCifeR 135 ارسال شده در 4 آذر 1399 در 2 ساعت قبل، HajMmd گفته است : اگه به اینه که تیرام خطا نرفته اولا فیلمو ببینی رفته این یک دو اگه قرار باشه بیای بچسبی بهم و من نتونم بزنمت تعجب داره چون لگ شاته سه من همینجوری با @_SecreT و حمید فایت دادم و اگه چیزی بود پیسی چک میشدم چهار اون تویی که هر دفعه سر چیت بن میشی دفعه قبل تهمت no dmg زدی آموزش آموزش خودت لو رفت راستی کاورت ضعیفه باز تصمیم با حمید و رضا و بقیه تیم استفه اگه از نظر اونا من چیت زدم ایرادی نداره بن کنن بالاخره بین پلیری که دو سال پلی داده و تو که 1 سال نمیشی باید فرق باشه از دور هم همین جور دمیج میدادی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HajMmd 104 ارسال شده در 4 آذر 1399 در 8 دقیقه قبل، LUClFER گفته است : از دور هم همین جور دمیج میدادی چشات ضعیفه فیلمو از اول ببین -1 میدادماز دور به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
OosTa 62 ارسال شده در 5 آذر 1399 پلیر @HajMmd به دلیل استفاده از پیت Aim یک ادمین وارن دریافت کرد ! Closed ! 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر