رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:spooya
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:progamer18
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner
  • مدارک شکایت:

vcar in dargiri for kill me

vcar.jpg

unjail player /ar shode

unjail.jpg

cchat after unjail

unjail2cchat.jpg

توضیحات:

این پلیر در صورت نیاز abouse میکنه به این پلیر که اونر هم هست هشدار دادم abouse نکنه اما گوش نکرد...  بازم مدارک بیشتری موجود هست.

به دلیل مشکل پرانتز اسم کامل نتونستم بزارم.

arenagame_samp
ارسال شده در

با سلام در عکس اول شما کاف کرده بودید و داشتید میبردید jail منم که به شما کاری نداشتم داشتم میرفتم جای دیگه /vcar زدم ایا با شما درگیری داشتم و در عکس دوم وقتی که شما اقای jailATOM دادید ایشون به من pm دادن که من باگ شدم  یک کاری کن منم اومدم ایشون رو unjail دادم که باگ ایشون درست شود من به وظیفه خود عمل کردم نمیدونستم بیام کمک کنم باید تواس پس بدم با تشکر 

ارسال شده در
در 5 دقیقه قبل، ProGamer18 گفته است :

با سلام در عکس اول شما کاف کرده بودید و داشتید میبردید jail منم که به شما کاری نداشتم داشتم میرفتم جای دیگه /vcar زدم ایا با شما درگیری داشتم و در عکس دوم وقتی که شما اقای jailATOM دادید ایشون به من pm دادن که من باگ شدم  یک کاری کن منم اومدم ایشون رو unjail دادم که باگ ایشون درست شود من به وظیفه خود عمل کردم نمیدونستم بیام کمک کنم باید تواس پس بدم با تشکر 

همونطور که در عکس مشخصه ایشون بعد از /vcar دنبال بنده میاد برای kill و وقتی که پلیر رو جیل میدم ایشون رو unjail میکنن و سی چت از این واضح تر هم مگه میشه abouse کرد ؟ منتظر رسیدگی به موضوع.

att.jpg

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، ProGamer18 گفته است :

ایا شما فیلم دارید که من بد /vcar دنبال شما بودم؟؟؟؟

دوست عزیز تایم بازی تایم کاف و ... مشخصه لطفا اسپام نکنید بزارید رسیدگی بشه.

ارسال شده در
در هم اکنون، ProGamer18 گفته است :

من با شما درگیر نبودم جون منم پره

در صورت درخواست ادمین فیلم گذاشته میشه.

اسپام نکنید.

ارسال شده در

شما میگید تو درگیری vcar زده من با شما درگیر بودم؟ hp    arm  نگاه کن بعد بگو با شما درگیر بودم

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...