[Gc]ArThuR ارسال شده در 7 دی، 1399 ارسال شده در 7 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [GoD]ArThuR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @HajMmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) @_SecreT @.WarninG. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2852 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ادمین مدارک : توضیحات : ایشون تو زون ای اف کا کرده . بعد یه پلیر رو بدون اینکه خودش بخواد اورده تو زون . جالب اینجاست طرف جونش اصلا کم نمیشد بعد زون هم برینگ شده . زیر 50 اسکور هم هست . میدونم موضو برینگش به من ربطی نداره اما من تو کلن هستم . . این امتیاز به ناحق گرفته شده . @_SecreT
[Gc]SecreT ارسال شده در 7 دی، 1399 ارسال شده در 7 دی، 1399 در 12 دقیقه قبل، [GoD]ArThuR گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: [GoD]ArThuR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @HajMmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) @_SecreT @.WarninG. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2852 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ادمین مدارک : توضیحات : ایشون تو زون ای اف کا کرده . بعد یه پلیر رو بدون اینکه خودش بخواد اورده تو زون . جالب اینجاست طرف جونش اصلا کم نمیشد . میدونم موضو برینگش به من ربطی نداره اما من تو کلن هستم . . این امتیاز به ناحق گرفته شده . @_SecreT درود پلیر @HajMmd به مدت 15 دقیقه jail شد ! و موضوع اینکه این پلیر را برینگ کرده باید خوده شخص بیاد شکایت کنه ! Closed !! 1
ارسالهای توصیه شده