HajMmd ارسال شده در 8 دی، 1399 ارسال شده در 8 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[GoD]Nima نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) owner مدارک شکایت: با سلام خدمت مدیریت محترم @MaMaDNiGhT شما قبلا گفته بودید چون پینگ یک چیز متغیر هست باید برای اثبات لگ بودن از شخص فیلم گرفته شه الان این ادمین و @.SiLeNT. 2روزه دارن مارو از رو فشار کیک میدن اصلا عکسی که از پینگ من داده میشه شاید ادیت شدست؟ من اونر بودم @MorPH رنک منو گرفت به خاطر ی برینگ حالا تقاضای رسیدگی منصفانه رو دارم
[Gc]SecreT ارسال شده در 8 دی، 1399 ارسال شده در 8 دی، 1399 در 1 ساعت قبل، HajMmd گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[GoD]Nima نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) owner مدارک شکایت: با سلام خدمت مدیریت محترم @MaMaDNiGhT شما قبلا گفته بودید چون پینگ یک چیز متغیر هست باید برای اثبات لگ بودن از شخص فیلم گرفته شه الان این ادمین و @.SiLeNT. 2روزه دارن مارو از رو فشار کیک میدن اصلا عکسی که از پینگ من داده میشه شاید ادیت شدست؟ من اونر بودم @MorPH رنک منو گرفت به خاطر ی برینگ حالا تقاضای رسیدگی منصفانه رو دارم درود ! درخواست مدرک از ادمین تا 24 اینده !
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری