HaZarD ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:ReZaSeZar نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:SoldieR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @.[QuEeN]. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:3755 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:پلیر مدارک شکایت: توضیحات:سلام این پلیر با استفاده از اسکین سی جی میاد تو درگیری و نمیدنم چجوری این اسکینو گرفته لطفا پیگیری کنید باتشکر 5
ShowTime ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 در 2 دقیقه قبل، ReZaSeZar گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:ReZaSeZar نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:SoldieR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @.[QuEeN]. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:3755 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:پلیر مدارک شکایت: توضیحات:سلام این پلیر با استفاده از اسکین سی جی میاد تو درگیری و نمیدنم چجوری این اسکینو گرفته لطفا پیگیری کنید باتشکر درود منم شاهد هستم ایشون به چه عنوان اسکین سی جی داره ؟؟؟؟ 3
SaIeh ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 منم شاهدم که @SoldieR از این اسکین استفاده کرده مدرک:http://uupload.ir/view/7qz7_cheat.mp4/ توضیحات: اسکین cj ممنوع است پس این پلیر با چیت این اسکین رو برای خودش انتخاب کرده.. 2
MR.Babe ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 در 9 دقیقه قبل، ReZaSeZar گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:ReZaSeZar نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:SoldieR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @.[QuEeN]. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:3755 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:پلیر مدارک شکایت: توضیحات:سلام این پلیر با استفاده از اسکین سی جی میاد تو درگیری و نمیدنم چجوری این اسکینو گرفته لطفا پیگیری کنید باتشکر سلام. بنده هم شاهد هستم که ایشون اسکین cj استفاده کردن.
GraphichS ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 @Stoic اقا حسام دیشب دقیقا از همین پلیر براتون چیت ارسال کردم الان هم ببینید پلیر ها اسی شدن لطفا سریع تر رسیدگی کنید
SaIeh ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 در 1 دقیقه قبل، .[QuEeN]. گفته است : @Stoic اقا حسام دیشب دقیقا از همین پلیر براتون چیت ارسال کردم الان هم ببینید پلیر ها اسی شدن لطفا سریع تر رسیدگی کنید عاصی
GraphichS ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 در 1 دقیقه قبل، saleh[051] گفته است : عاصی غلط املایی نگیر?
DrError مهمان ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 باسلام. موضوع در دست برسی است...
HaZarD ارسال شده در 12 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 12 خرداد، 1398 در 2 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است : باسلام ایشون از وقتی اومد سرور باگ بوده و با اسکین غیر مجاز اسپان شده ایشون یه ریلود میدادن درست میشد نه این پلیر چیت داره همه میدونن
HaZarD ارسال شده در 12 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 12 خرداد، 1398 در هم اکنون، [Ali]VayKinG گفته است : نه ایشون چیت نداره چرا از طرف اون میشی؟:||| 2
[TF].Mafia ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 با سلام من شاهد هستم و فیلم چیت این آقا را دارم اگه مدیران خواستن قرار می دهم 2
GraphichS ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 داخل عکس چیت aim هم معلومه میبینید اون سمت تیر زده اما تیر به رضا سزار برخورد کرده
ارسالهای توصیه شده