HajMmd ارسال شده در 8 دی، 1399 ارسال شده در 8 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد @.SiLeNT. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) admin abuser مدارک شکایت: با سلام بنده امروز ایشون رو داشتم کیل میکردم یک بار تو کیل لیست ببینید خودشو بی دلیل جلو من کیل داد بار دوم کیلش کردم بار سوم حین درگیری لفت داد چرا وقتی میبینه داره کیل میشه به دلیل باگ خودشو کیل یا از سرور لفت میده @MaMaDNiGhT خودت رسیدگی کن چون وقتی بهش چیزی میگم میگه بالا سریم ممدنایته
[Gc]SecreT ارسال شده در 8 دی، 1399 ارسال شده در 8 دی، 1399 در 1 ساعت قبل، HajMmd گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد @.SiLeNT. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) admin abuser مدارک شکایت: با سلام بنده امروز ایشون رو داشتم کیل میکردم یک بار تو کیل لیست ببینید خودشو بی دلیل جلو من کیل داد بار دوم کیلش کردم بار سوم حین درگیری لفت داد چرا وقتی میبینه داره کیل میشه به دلیل باگ خودشو کیل یا از سرور لفت میده @MaMaDNiGhT خودت رسیدگی کن چون وقتی بهش چیزی میگم میگه بالا سریم ممدنایته درود ! شکایت شما بی مورد بوده چون در این عکس هیچ درگیری رو نشون نمیده مثال (ریختن خون اسکین ) با مدارک بهتری در همین پست عکس خود را اپلود کنید
speedy ارسال شده در 8 دی، 1399 ارسال شده در 8 دی، 1399 تو خودت هر وقت داری کیل میشی تی پی میکنی جمع کن!
FesharBaz ارسال شده در 8 دی، 1399 ارسال شده در 8 دی، 1399 سلام. پلیر خاطی به مدت 15 دقیقه جیل خواهید شد. /Kill واضح نبود باید مدارک واضح تری ارسال کنید @(_Danger_) به دلیل دخالت در موضوع وارن گرفت. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده