.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 28 اسفند، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد:TerminaToR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:Mr.Dalghak نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :none مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1500 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:vip مدارک شکایت: توضیحات:در درگیری vcar/ زده درخواست آنرنک! ادمین مربوطه: @FeShaRBAz @DarkFire 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[G]FOXX[C] ارسال شده در 28 اسفند، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2020 سلام.من اون اکانتم قفل شده بخاطر همین با این پیام میزارم. تو ای صحنه من میخواستم برم بانک بزنم برای همین ی nrg آوردم و رفتم تو بانک.اصلا ربطی به این درگیری ندارم. ادمین سایلنت هم شاهد هست.@.SiLeNT. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FesharBaz ارسال شده در 28 اسفند، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2020 سلام. Mr Dalghak به مدت 5 ساعت آنرنک شد. موضوع رسیدگی و بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده