رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[GoD]Amir
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @FeShaRBAz
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود): none
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : supervisor
  • مدارک شکایت: 7xe_untitled.jpg
  • توضیحات: با سلام من اصلا چیت نزدم وقتی سوار ماشین می شدم نزدیک 20 بار پیام car help توی چت می اومد و من به علت FCF  کیک می شدم!
  • حاضرم همین الان پی سی چک بدم!
  • درخواست رسیدگی
arenagame_samp
ارسال شده در

سلام.

شما از چیت SobFox که در بعضی از چیت های آن : ( CarLags - Car Follows 1 - 2 - Car Shooter - Car Floating 1 - 2 ) هست استفاده کردید که همه ماشین های اطراف اونجا تو یک مشخصات مکان بیاد و سرور لگ و پلیر هایی که نزدیک آنجا شوند LagFps و کیک شوند از سرور ! )

و نکته جالب اینجاست که شما میگید باگ Samp Keybinder هست ! و همچین باگی اصلا وجود نداره اگر میشه یک مدرک از این حرفتون که میگین باگ هست اراعه کنید. 

و چرا وقتی که میاین سرور اونم 2 بار چرا میگین باگ KeyBinder هست و وقتی سوار ماشین میشین کیک میشین؟ اگر اینطوری بود همون اول که Spawn میشدید کیک میشدید بخاطر باگ KeyBinder !

و یک پلیر هم چند روز پیش در حال تست همین چیت بود که بار ها تست کرد و کیک شد !

حرف من این هست که شما چیت زدید و قبول نمیکنید و شما قسط آنرنک بنده و جو سازی در سایت رو دارید !

مدارک های بن

مدارک: szd7_sa-mp-250.png

l2xt_sa-mp-251.png

alf4_sa-mp-252.png

hkp6_sa-mp-253.png

qpy8_sa-mp-254.png

5yfa_sa-mp-257.png

d3ja_sa-mp-258.png

مدرک پلیر دیگر :

2sa7_sa-mp-196.png

w18m_sa-mp-197.png

cbov_sa-mp-198.png

yyxj_sa-mp-201.png

0rwq_sa-mp-204.png

ارسال شده در

من خودمم نمی دونم چه باگی هست!

اگه فکر می کنید من چیت زدم باید پی سی چک کنید!

اگرم فکر می کنید پاک کردم من برنامه last activity view رو دارم می تونید لاگ پی سیم هم ببنید

من سمپ R4 دارم و فکر کنم حتی celo هم نصب نمیشه روش!

در ضمن سمپ گیم پر از باگه!یکم لگ باشی کلی وارن ازت میاد و بعضی وقت ها باگ هایی باعث میشه که وارن های الکی بیاد چون خودم رنک داشتم و از وارن های الکی پشت سر هم خبر دارم!

بار دوم که وارد سرور شدم می تونستید Spec بشید ببینید من چیکار میکنم!

نه اینکه بشینید به وارن ها اعتماد کنید و بن بدید!

همچنین وارن های دریافت شده برای شما Anti Ddos هست و این وارن فقط برای اتک های که توسط attacker انجام میشه دریافت خواهد شد و هیچ ربطی به چیت ندارد!

پس یعنی این وسط یک باگی وجود دارد....

با کمال احترام درخواست ارائه مدرک دقیق تری از طرف شما دارم!

در غیر این صورت درخواست آنبن و مجازات بن بی دلیل @FeShaRBAz را از سوی رنک های بالا تر را دارم!

ارسال شده در

در ضمن در مورد پست قبلی استف باید به سرور کمک کنه نه از باگ های سرور سوء استفاده کنه!

همچنین شکایت از رنک falcon را باید ModirKol رسیدگی بکنه نه رنک پایین تر از آن!

حتی اگه شکایت هم نادرست باشه!!!

#پارتی_بازی ?

ارسال شده در
در 46 دقیقه قبل، [GoD]Amir گفته است :

من خودمم نمی دونم چه باگی هست!

اگه فکر می کنید من چیت زدم باید پی سی چک کنید!

اگرم فکر می کنید پاک کردم من برنامه last activity view رو دارم می تونید لاگ پی سیم هم ببنید

من سمپ R4 دارم و فکر کنم حتی celo هم نصب نمیشه روش!

در ضمن سمپ گیم پر از باگه!یکم لگ باشی کلی وارن ازت میاد و بعضی وقت ها باگ هایی باعث میشه که وارن های الکی بیاد چون خودم رنک داشتم و از وارن های الکی پشت سر هم خبر دارم!

بار دوم که وارد سرور شدم می تونستید Spec بشید ببینید من چیکار میکنم!

نه اینکه بشینید به وارن ها اعتماد کنید و بن بدید!

همچنین وارن های دریافت شده برای شما Anti Ddos هست و این وارن فقط برای اتک های که توسط attacker انجام میشه دریافت خواهد شد و هیچ ربطی به چیت ندارد!

پس یعنی این وسط یک باگی وجود دارد....

با کمال احترام درخواست ارائه مدرک دقیق تری از طرف شما دارم!

در غیر این صورت درخواست آنبن و مجازات بن بی دلیل @FeShaRBAz را از سوی رنک های بالا تر را دارم!

من توضیحات رو بالا دادم.

+ اینکه وارن های انتی دیداس که شما میگید فقط از طریق دیداس دادن به سرور محسوب نمیشه !

شما باگ KeyBinder رو توضیح ندادین و مدارک من دقیق هستند + اینکه بار دوم اسپک شما شدم شما  سوار موتور شدین که داخل عکس معلومه و هی اسکین شما هی غیب میشد و هی میومد و این نشان چیت زدن شما بود یعنی ( Car Follows ) که قصد شما این بود که همه ی ماشین های اطراف داخل مکان رو بیارین تو یک مکان که پلیر های دیگر لگ شن ! و از سرور کیک شن!

میگید Pc check کنید خب معلومه میرین چیت هاتونو پاک میکنید!

اگر وارن Tp یا Speed Hack میومد چون به خاطر لگ بودن سرور یا لگ بودن پلیر این وارن میاد ولی این وارن درست بود!

شما اگر میگید باگ Keybinder هست من اینطوری شدم باید توضیح دهید که این باگ چیه ! اونم 2 بار ! که اگر باگ بود با یک Relog باگ درست میشد و اصلا ربطی به کیک شدن شما از سرور به دلیل باگ Keybinder نبود !

ارسال شده در
در 45 دقیقه قبل، [GoD]Amir گفته است :

در ضمن در مورد پست قبلی استف باید به سرور کمک کنه نه از باگ های سرور سوء استفاده کنه!

همچنین شکایت از رنک falcon را باید ModirKol رسیدگی بکنه نه رنک پایین تر از آن!

حتی اگه شکایت هم نادرست باشه!!!

#پارتی_بازی ?

مسعولیت من رسیدگی به شکایت از ادمین هست ! و من باید از شکایت های ادمین رسیدگی کنم .

من جایی رو اشتباه نمیبینم که به شما جواب پس بدم .

ارسال شده در

رسیدگی توسط ادمین @HaDi

موضوع در حال بررسی .....

در صورت ارسال مطالب بی مورد وارن دریافت میکنید!

ارسال شده در

FCF Kick مربوط به Fake Chat  هست ولی فیک چتی در کار نبوده !!! داخل برنامه ی Last Activity View شما میتوانید همه ی برنامه های ریخته شده - پاک شده - برنامه ی باز شده و... را مشاهده کنید و میفهمید که چه چیتی پاک شده یا ریخته شده ... دلیل وارن هایی که برای SuperVisor سرور میومد لگ سرور هست نه attack به سرور و دلیل دیگه این هست که چت با سرعت زیاد برای پلیر AmirSadra میومد !!! رنک های بالا تر الان هم میتوانند پلیر Amir Sadra را PcCheck کنند چون در برنامه ی Last Activity View میتوانید برنامه یا فایل های پاک شده را مشاهده کنید !

ارسال شده در
در 10 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است :

من توضیحات رو بالا دادم.

+ اینکه وارن های انتی دیداس که شما میگید فقط از طریق دیداس دادن به سرور محسوب نمیشه !

شما باگ KeyBinder رو توضیح ندادین و مدارک من دقیق هستند + اینکه بار دوم اسپک شما شدم شما  سوار موتور شدین که داخل عکس معلومه و هی اسکین شما هی غیب میشد و هی میومد و این نشان چیت زدن شما بود یعنی ( Car Follows ) که قصد شما این بود که همه ی ماشین های اطراف داخل مکان رو بیارین تو یک مکان که پلیر های دیگر لگ شن ! و از سرور کیک شن!

میگید Pc check کنید خب معلومه میرین چیت هاتونو پاک میکنید!

اگر وارن Tp یا Speed Hack میومد چون به خاطر لگ بودن سرور یا لگ بودن پلیر این وارن میاد ولی این وارن درست بود!

شما اگر میگید باگ Keybinder هست من اینطوری شدم باید توضیح دهید که این باگ چیه ! اونم 2 بار ! که اگر باگ بود با یک Relog باگ درست میشد و اصلا ربطی به کیک شدن شما از سرور به دلیل باگ Keybinder نبود !

منم قطعا نگفتم باگ keybinder بود!

در سرور های دیگه چک کردم اصلا همچین باگی نبود!

پس به احتمال زیاد مشکل از سرور هست! چون در این چند وقت اخیر که بانک 2 و سوپرمارکت 2 اضافه شده باگ های سرور به شدت افزایش یافته که خودتون گذارش کردین!

مشکل @MohammadReza عزیز نیست! مشکل برخی از دوستانه که قبول کردن مدیر کل سرور باشن و به جای حمایت Abuse میکنن و پلیر میپرونن!

چیزیم نمیشه گفت!بحث تو آرنا بحث رفاقته سر این Abuse ها مدیر کلی آنرنک نمیشه!

ما هرچه تلاش کردیم سرور بهبود پیدا کنه و همه حمایت کنن برخی از دوستان مدیر کل نگذاشتند!

در ضمن شما که میگید میرم چیت هامو پاک میکنم! یک بار گفتم می تونید پی سیم رو با last activity view چک کنید!

شما چه supervisor هستید که نمی دونید Last activity view چی هست!

برنامه Last activity view برنامه ای برای چک کردن لاگ پی سی هست! از جمله چک کردن (فایل های پاک شده،فایل های انتقال یافته به حافظه های دخالی و خارجی،فایل های تغییر یافته و....) هست !

یک نفر رو از Head helper بیارن supervisor همین میشه!

برای منم مهم نیست که آنبن نشم چون تا وقتی مدیرت درست نشه به آرنا بر نمیگردم!نه تنها من بلکه همه ی دوستانم و اعضای کلنمون!این سعی و تلاشم اینه که من بار تهمت زدن رو قبول نمی کنم!

خیر پیش...

• Like 1
ارسال شده در
در 10 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است :

مسعولیت من رسیدگی به شکایت از ادمین هست ! و من باید از شکایت های ادمین رسیدگی کنم .

من جایی رو اشتباه نمیبینم که به شما جواب پس بدم .

پس اگه مسئولیت شکایت از ادمین شما هستید باید CMD اخطار یا آنرک کردن فالکون را داشته باشید!

طبق قانون supervisor میتونه شکایت های پلیر ها و ادمین هارو رسیدگی کنه(منظور از ادمین ها اینه که می تواند شکایت Admin/Owner/manager/superstar) رو رسیدگی بکنه نه شکایت از فالکون !

شما حق بستن پست شکایت شده علیه فالکون را نداشتید!

شکایت از فالکون توسط @MohammadReza @MaMaDNiGhT @MorPH رسیدگی خواهد شد نه شما که رنک پایین تر از فالکون هستید!

#پارتی_بازی_تا_کِی؟

• Like 1
ارسال شده در
در 1 ساعت قبل، [GoD]Amir گفته است :

منم قطعا نگفتم باگ keybinder بود!

در سرور های دیگه چک کردم اصلا همچین باگی نبود!

پس به احتمال زیاد مشکل از سرور هست! چون در این چند وقت اخیر که بانک 2 و سوپرمارکت 2 اضافه شده باگ های سرور به شدت افزایش یافته که خودتون گذارش کردین!

مشکل @MohammadReza عزیز نیست! مشکل برخی از دوستانه که قبول کردن مدیر کل سرور باشن و به جای حمایت Abuse میکنن و پلیر میپرونن!

چیزیم نمیشه گفت!بحث تو آرنا بحث رفاقته سر این Abuse ها مدیر کلی آنرنک نمیشه!

ما هرچه تلاش کردیم سرور بهبود پیدا کنه و همه حمایت کنن برخی از دوستان مدیر کل نگذاشتند!

در ضمن شما که میگید میرم چیت هامو پاک میکنم! یک بار گفتم می تونید پی سیم رو با last activity view چک کنید!

شما چه supervisor هستید که نمی دونید Last activity view چی هست!

برنامه Last activity view برنامه ای برای چک کردن لاگ پی سی هست! از جمله چک کردن (فایل های پاک شده،فایل های انتقال یافته به حافظه های دخالی و خارجی،فایل های تغییر یافته و....) هست !

یک نفر رو از Head helper بیارن supervisor همین میشه!

برای منم مهم نیست که آنبن نشم چون تا وقتی مدیرت درست نشه به آرنا بر نمیگردم!نه تنها من بلکه همه ی دوستانم و اعضای کلنمون!این سعی و تلاشم اینه که من بار تهمت زدن رو قبول نمی کنم!

خیر پیش...

مدارک فیلم بنده به ادمین Hadi ارسال شد.

در صورت مشاهده توهین و جو سازی در سایت محروم خواهید شد.

ارسال شده در

درود.

طبق بررسی ها شما آنبن خواهید شد در رابطه بن شما که این وارن ها آمده به هردلیلی باگ یا چیت ادمین گمراه شده و تصمیم به بن شما گرفته که اخطار دریافت خواهد کرد.

برای شکایت بنده فیلم شما چیزیو ثابت نمیکنه اما اگر بازم شکی دارید یک پست دیگر باز و منتظر بررسی مدیرکل @MorPH یا @DrError بمانید .

موضوع به دلیل اسپم مسدود خواهد شد.

موفق باشید.

Closed!

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...