رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: TheMrACiD
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .Winston.
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : خدای تعالی 
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : manager 
  • مدارک شکایت: https://uupload.ir/files/ethu_image_2021-01-08_115255.png 
  • توضیحات:  با سلام تا کی میخواد این وضع ادامه پیدا کنه؟ این پلیری که منیجر شده به تازگی خیلی راحت از رنک هد هلپر با گذشت 7 روز که 5 روزش مرخصی بوده از مرخصی که برگشته رنک اپ شده و به همین راحتی ابیوز میکنه  و حق پلیر رو ضایع میکنه دیگه خسته شدیم از این ابیوز ها کلی کلن ام از سرور به خاطر همین ابیوز های کوچیک رفتن لطفا رسیدگی کنید و نگذارید از این جور مسایل پیش بیاد  @DrError 
  • Like 3
  • Thanks 1
arenagame_samp
ارسال شده در

با سلام

بنده بیرون زون برینگ کردم  و مدرک دارم اگر برینگ میکردم روی موتور نمیومد این یعنی بنده ایشون رو بیرون برینگ کردم و ایشون سوار شده و این نوشته ماله چند ثانیه قبل هستش

و نکته ی دوم وقتی بنده منیجر شدم سرور 3تا پلیر داشت الان اینقدر زیاد شده جو سازی  الکی نکنید

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، .Winston. گفته است :

با سلام

بنده بیرون زون برینگ کردم  و مدرک دارم اگر برینگ میکردم روی موتور نمیومد این یعنی بنده ایشون رو بیرون برینگ کردم و ایشون سوار شده و این نوشته ماله چند ثانیه قبل هستش

و نکته ی دوم وقتی بنده منیجر شدم سرور 3تا پلیر داشت الان اینقدر زیاد شده جو سازی  الکی نکنید

سرور که با مولتی به جایی نمیرسه کلا چند تا کلن فعال هستن ؟!

با این کارا و لاپوشونی ها فقط پلیر میره هیچ دشمنی ندارم ولی دیگه خودتون وجدان دارید که اینکارو میکنید 

ارسال شده در
در هم اکنون، .Winston. گفته است :

با سلام

من توی زون بودم لازم به ذکر است که زون بگیر نبود و و شما چرا باید ایشون رو برینگ بدی؟ اون پیام ام که بالای سر مینویسه برای جلوگیری از ابیوز است  و یه مطلب دیگه شما اگه قراره این ابیوز هارو ادامه بدی دوباره سرور میرسه به 3 نفر و اینکه این پلیر ها که توی سرور هستند اگه اینارو ببینند میرن و یه چیز دیگر اینکه اکانت های  winston  و zeus  که مال شما هستند هر دوتای انها به دلیل چیت بن شده بودند 

• Like 1
ارسال شده در
در 31 دقیقه قبل، .Winston. گفته است :

با سلام

شما که گفتی برینگ ندادم دروغ پشت دروغ

https://uupload.ir/view/z5uw_action_1-8-2021_1-07-25_am.mp4/

ارسال شده در

با سلام کدوم مولتی من فقط یک مولتی دارم اینقدر جو سازی نکنید

به پلیر jasontodd به دلیل دخالت وارن داده شد

ارسال شده در

درود
@.Winston. مدارکی که نشان بدهد شما ایشان را خارج از زون Bring کرده اید قرار دهید، در غیر اینصورت شکایت تایید میشود!

ارسال شده در

من نه میخوام جوسازی کنم نه دخالت نه دشمن سازی فقط خواستم این نکته رو بگم امین هم رفیقمه من هیچ دشمن تراشی نمیکنم 

ولی امین تو میگی اشکان بعد یه هفته هد هلپری رف منیجر ایشون خیلی وفت پیش 3 ماه هد هلپرش رو گذروند وقتی کلن جی سی هنوز ساخته نشده بود و این پلیر الان 4 ساله داره تو این سرور پلی میده و واقعا عجیبه که اینجوری راجبش حرف میزنین

اشکان جزعه اولین پلیر هایه سرور ارنا گیم بوده و بعد 4 سال به منیجری رسیده شما اینجوری راجبش حرف میزنین؟ 

• Like 3
ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، .[Jr]. گفته است :

من نه میخوام جوسازی کنم نه دخالت نه دشمن سازی فقط خواستم این نکته رو بگم امین هم رفیقمه من هیچ دشمن تراشی نمیکنم 

ولی امین تو میگی اشکان بعد یه هفته هد هلپری رف منیجر ایشون خیلی وفت پیش 3 ماه هد هلپرش رو گذروند وقتی کلن جی سی هنوز ساخته نشده بود و این پلیر الان 4 ساله داره تو این سرور پلی میده و واقعا عجیبه که اینجوری راجبش حرف میزنین

اشکان جزعه اولین پلیر هایه سرور ارنا گیم بوده و بعد 4 سال به منیجری رسیده شما اینجوری راجبش حرف میزنین؟ 

هر وقت از تیم استف میری دیگه میری و باید از اول شروع کنی که این حرف برای ایشون صدق نکرد

ارسال شده در

با سلام این مدرک ماله بیش از 3روز پیش است و بنده فیلم رو پاک کردم

ولی میتونید با دقت بیشتری به عکس متوجه بشید

ایشون سوار موتور بنده هستن و بنده ایشونو درگ نکردم

یعنی من ایشونو بیرون برینگ کردم و چند ثانیه بعد اومدم چون طول میکشه تا سوار موتور شه

و مدرک بعدیم این است که سرور اجازه ی برینگ توی زون رو نمیده و ارور میده توی چت

حرفه دیگه ای نمیمونه

با تشکر

• Confused 1
ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، Speedy گفته است :

هر وقت از تیم استف میری دیگه میری و باید از اول شروع کنی که این حرف برای ایشون صدق نکرد

کی این حرف رو زده اونوقت؟ 

ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، Speedy گفته است :

با سلام

شما نمیگی چه کسی چه شکلی برگرده استف

رنک بالاتر میگه

ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، .Winston. گفته است :

با سلام این مدرک ماله بیش از 3روز پیش است و بنده فیلم رو پاک کردم

ولی میتونید با دقت بیشتری به عکس متوجه بشید

ایشون سوار موتور بنده هستن و بنده ایشونو درگ نکردم

یعنی من ایشونو بیرون برینگ کردم و چند ثانیه بعد اومدم چون طول میکشه تا سوار موتور شه

و مدرک بعدیم این است که سرور اجازه ی برینگ توی زون رو نمیده و ارور میده توی چت

حرفه دیگه ای نمیمونه

با تشکر

عزیزم مدیر کل dreror  همون روز از شما درخواست مدرک کرد ولی شما مدرک ندادید الان شکایت باید به نفع من بسته بشه 

با تشکر : )

ارسال شده در
در 9 ساعت قبل، .[Jr]. گفته است :

بله اون موقع هم هد هلپر بود ولی کلا 2  هفته 

ارسال شده در
در 9 ساعت قبل، .[Jr]. گفته است :

دوست عزیز این پلیر سابقه چیت داشته فک نمیکنم دگ حرفی بمونه !!!

ارسال شده در

با سلام و احترام

با ادمین خاطی به دلیل نداشتن مدارک کافی برخورد خواهد شد!

در ضمن موضوع تعداد پلیر ربطی موضوع شکایت شما ندارد!

! بسته شد !

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...