ReMinDeR ارسال شده در 21 دی، 1399 ارسال شده در 21 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:gamer amir نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:winston نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) فیلم رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) منیجر مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/ieec_gta_sa_2021-01-10_19-27-17-458-1.m4v/ توضیحات: با سلام مدریت محترم آرنا گیم من تو این فیلم abuse واضح این پلیر/ ادمین براتون اوردم که مدرک صد درصدی آنرنکی ایشونه در زون بانک من با پلیر های adrian nima secret در درگیری بودم که ادمین winston در هین درگیری به من آرمور دادن که تو فیلم چت ها و ارمورم کاملا واضحه که زده ادمین winston به شما ارمور 100.0 داد من واقعا نمیدونم قصد این ادمین چی بوده شاید قصدش خراب کردن هم کلنیا من بوده که بقیه فک کنن رو من spec بودن و در هین درگیری به من آرم دادن یا قصدش خراب کردن من بوده که پلیر secret فکر کنه من چیت آرم زدم ادمین winston فکرشو نمیکردین من فیلمم ران باشه؟? درخاست آنرانک این ادمین دارم با تشکر https://uupload.ir/view/ieec_gta_sa_2021-01-10_19-27-17-458-1.m4v/ فیلم? 1
Shyon ارسال شده در 22 دی، 1399 ارسال شده در 22 دی، 1399 خب میدونستی امکان این هم هس که ایدی اشتب زده باشه؟ حالا یه فیلم گرفتی تیتاب ندادن بت که چرا انقد ذوق میکنی ? 1
ReMinDeR ارسال شده در 22 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 22 دی، 1399 در 27 دقیقه قبل، .[Jr]. گفته است : خب میدونستی امکان این هم هس که ایدی اشتب زده باشه؟ حالا یه فیلم گرفتی تیتاب ندادن بت که چرا انقد ذوق میکنی ? به شما ربطی نداره چرا باید تو هر پستی دخالت کنی؟ 1
ReMinDeR ارسال شده در 22 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 22 دی، 1399 در 29 دقیقه قبل، .[Jr]. گفته است : خب میدونستی امکان این هم هس که ایدی اشتب زده باشه؟ حالا یه فیلم گرفتی تیتاب ندادن بت که چرا انقد ذوق میکنی ? درخاست وارن این پلیرم دارم که بی مورد تو همه پست سایت دخالت میکنه! 1
Ashkan ارسال شده در 22 دی، 1399 ارسال شده در 22 دی، 1399 با سلام بنده ای دی اشتباه زدم و شما حق شکایت رو ندارید اگر دوشمناتون شکایتی دارن میتونن بزارن نه شما که ارم گرفتی درصورت اسپم وارن میگیرید اسپم ندید تا موضوع بسته شه و شکایت شما بی مورد بوده با تشکر
MrMojtaba ارسال شده در 22 دی، 1399 ارسال شده در 22 دی، 1399 با سلام و احترام 1. ادمین محترم نباید اشتباه می کرد و این مشکل ایشون هست. 2.هر پلیری حق شکایت دارد و در صورت اشتباه بودن شکایت تاپیک بسته خواهد شد! 3.دوستانی که موضوع شکایت به اون ها ربطی ندارد لطفا از دخالت در آن خودداری کنند و در صورت تکرار برخورد خواهد شد! تا برسی نهایی مدیرکل محترم صبور باشید! @DrError
HaDi ارسال شده در 22 دی، 1399 ارسال شده در 22 دی، 1399 درود. کسی که با شما درگیر بوده باید شکایت کند که در درگیری آرم ست شده و شکایت رسیدگی شود. پلیر Gamer_Amir به دلیل استفاده از چیت Auto 2-2 برخورد خواهد شد. به @.[Jr]. به دلیل دخالت در موضوع اخطار داده شد. Closed!
ارسالهای توصیه شده