[Gc]SecreT ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 نام کسی که شکایت دارم : SecreT نام کسی که از او شکایت دارم : Hajmmd شاهد: خداوند مدارک: - توضیحات: درخواست مدرک دارم چرا بن میده وسط زون بودیم. ( اگر هم کسی چیت بزنه باید 3 روز بن شه نه فول تایم بن یعنی 5 روز ! )
FesharBaz ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 سلام. درخواست مدرک از @[PD]HajMmd تا 24 ساعت آینده.
HajMmd ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 https://uupload.ir/view/ejo2_cheats.mp4/ مدارک چیت شما بنده اسپک شما بودم ولی به دلیل طولانی بودن فیلم از محسن خواستم فیلمشو آپلود کنه
[Gc]SecreT ارسال شده در 24 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 24 دی، 1399 در 3 دقیقه قبل، [PD]HajMmd گفته است : https://uupload.ir/view/ejo2_cheats.mp4/ مدارک چیت شما بنده اسپک شما بودم ولی به دلیل طولانی بودن فیلم از محسن خواستم فیلمشو آپلود کنه اولا من تیرم خطا ام رفته که هیچ شما نگاه کنید الگو چرخیدن رو ! همش یکی هستش میدونستم که قدم بعدیش کجاس ! درخواست انبن و مجازات این ادمین بی تجربه حاضرم PC check بدم به رنک های بالا !
Stormy ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 در 7 دقیقه قبل، [PD]HajMmd گفته است : https://uupload.ir/view/ejo2_cheats.mp4/ مدارک چیت شما بنده اسپک شما بودم ولی به دلیل طولانی بودن فیلم از محسن خواستم فیلمشو آپلود کنه با سلام نکته اول : داخل فیلم مشخص هست که بقیه جای دیگه درگیرن و کس دیگه ای به سمت من شلیک نکرده نکته دوم:فقط با سه یا چهار شات کیل شدم که همچین کاری از دسترس انسان عادی و سالم خارج ه نکته سوم: شات آخر و واضح نگاه کنید. مقدار دمیج به حدی زیاد بود که میتونم بگم جز aim از چیت دیگه ای هم استفاده شده و نکته آخر : قرار بر رقابت و حفظ رفاقت ها بود. اما کسی که ضربه وارد میکنه جای دیگه واکنش هم میبینه بدرود!
[Gc]SecreT ارسال شده در 24 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 24 دی، 1399 در 1 دقیقه قبل، [PD]StoRm گفته است : با سلام نکته اول : داخل فیلم مشخص هست که بقیه جای دیگه درگیرن و کس دیگه ای به سمت من شلیک نکرده نکته دوم:فقط با سه یا چهار شات کیل شدم که همچین کاری از دسترس انسان عادی و سالم خارج ه نکته سوم: شات آخر و واضح نگاه کنید. مقدار دمیج به حدی زیاد بود که میتونم بگم جز aim از چیت دیگه ای هم استفاده شده و نکته آخر : قرار بر رقابت سالم و حفظ رفاقت ها بود. اما کسی که ضربه وارد میکنه جای دیگه واکنش هم میبینه بدرود! اولا شما فول Arm نبودی دوما شما تویه یه الگویه تکراری درگیر بودی سوما دیگه الکی نگید چیت های دیگه زده شاید شما تنظیمات less تون مشکل داره ?
Stormy ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 در 7 دقیقه قبل، _SecreT گفته است : اولا شما فول Arm نبودی دوما شما تویه یه الگویه تکراری درگیر بودی سوما دیگه الکی نگید چیت های دیگه زده شاید شما تنظیمات less تون مشکل داره ? آرمم هنگام ورود به زون پر بوده بعد از پیاده شدن از هلیکوپتر فقط یکمش رفته که اونم اونقدر زیاد نیست کاور من هم دلیل بر دمیج هایی به این سنگینی نیست من میتونم دوعل با فیلم بدم اگر شما باز هم اونجا تونستی همچین دمیج هایی بدی اونوقت درستی حرف اثبات میشه و نکته آخر : تا جایی که ما یادمونه لس دمیج دمیج و کم میکنه زیاد نمیکنه /: اینطوری بود اسمشو میزاشتیم more dmg من دیگه بحث رو ادامه نمیدم و منتظر رسیدگی ادمین میمونم پس به کل تو فروم ادامه نده چون جوابی نمیگیری ادمین اگر ذره ای عدالت داشته باشه این پست و الکی رسیدگی نمیکنه
AmirSadra ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 در 24 دقیقه قبل، [PD]HajMmd گفته است : https://uupload.ir/view/ejo2_cheats.mp4/ مدارک چیت شما بنده اسپک شما بودم ولی به دلیل طولانی بودن فیلم از محسن خواستم فیلمشو آپلود کنه 1 تیر زد به کسی که روبه روش بود یعنی ایم؟ !
HajMmd ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 pc check و ... نیازی نیست مدارک واضح و محکم هست تقاضای بسته شدن توسط @MrArash
[Gc]SecreT ارسال شده در 24 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 24 دی، 1399 در 4 دقیقه قبل، [PD]HajMmd گفته است : pc check و ... نیازی نیست مدارک واضح و محکم هست تقاضای بسته شدن توسط @MrArash منتظر جواب فالکون سوپر وایزر و منیجر ام ! 1
DieEmpty ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 خوشبختانه الگوریتم ایم بات بر این مبنا بسته شده است که میزان دیمج صادره از چیتر در تمام حالت ها یک سان بوده نه اینکه دمج های وارده حالت های متفاوتی داشته باشه و یکی از ملاک های تشخیص چیت است ک ظاهرا شما از این نکته غافل بودید به علاوه ظاهرا شما از چندین پلیر در حال دمج خوردن بودید . عامدا یا سهوا شما به این پلیر فرصت دمج دادن به خود دادید لذا دمج اخری طبیعیه و طبق گفته مدیر کل پینگ باید در فیلم مشخص باشه وگرنه مدرک مردود خواهد بود با تشکر از مدیریت محترم و استف کوشا 1
HajMmd ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 در 18 دقیقه قبل، RevolUtiOnAry گفته است : خوشبختانه الگوریتم ایم بات بر این مبنا بسته شده است که میزان دیمج صادره از چیتر در تمام حالت ها یک سان بوده نه اینکه دمج های وارده حالت های متفاوتی داشته باشه و یکی از ملاک های تشخیص چیت است ک ظاهرا شما از این نکته غافل بودید به علاوه ظاهرا شما از چندین پلیر در حال دمج خوردن بودید . عامدا یا سهوا شما به این پلیر فرصت دمج دادن به خود دادید لذا دمج اخری طبیعیه و طبق گفته مدیر کل پینگ باید در فیلم مشخص باشه وگرنه مدرک مردود خواهد بود با تشکر از مدیریت محترم و استف کوشا در فیلم میبینید که فقط با محسن درگیره اصلا ربطی نداره یعنی همه چیت ها یک دمیج میدن؟ ایشون به دلیل استفاده از چیت ایم بن شد تا بررسی از سمت ادمین بالاتر صبور باشید
[Gc]SecreT ارسال شده در 24 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 24 دی، 1399 در 2 دقیقه قبل، [PD]HajMmd گفته است : در فیلم میبینید که فقط با محسن درگیره اصلا ربطی نداره یعنی همه چیت ها یک دمیج میدن؟ ایشون به دلیل استفاده از چیت ایم بن شد تا بررسی از سمت ادمین بالاتر صبور باشید مدرک درست و صحیح نیست چون تعداد کسایی که درگیر هستن زیاده 1
speedy ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 قصد دفاع از کسی رو ندارم ولی من فیلمو بصورت آهسته دیدم تو لحظه آخر secret و haj erfan همزمان ۴ ۴ زدن به شما بن نادرست بوده
MrAmiN ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 درود شما با 2تا پلیر دیگر ام درگیر بودید لحظه اخر فیلم رو ببینید 1
DieEmpty ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 در 2 ساعت قبل، [PD]HajMmd گفته است : در فیلم میبینید که فقط با محسن درگیره اصلا ربطی نداره یعنی همه چیت ها یک دمیج میدن؟ ایشون به دلیل استفاده از چیت ایم بن شد تا بررسی از سمت ادمین بالاتر صبور باشید بله پلیر سیکرت فقط با محسن درگیره و محسن هم با سیکرت درگیره ولی پلیری سوومی این وسط هست که به محسن در حال تیر زدن هست لطفا فیلم را مجددا مشاهده و به ثانیه های 5 تا 7 دقت کنید که پلیر حاج عرفان در حال شلیک به محسن هست در ظمن اون ایم اسیست هست که میزان دمجش فرق میکنه ن ایم بات.که در این فیلم هر تیر دمج متفاوتی وارد می کند اقدام شما بسیار عجولانه بوده شما به عنوان هد هلپر .نباید از این نکته غافل باشید که طبق گفته مدیر کل @MorPH پینگ را میبایست ظمیمه مدارک ارسالی کرد وگرنه مدرک مورد قبول نخواهد بود زین پس قبل از اعمال محدودیت برای پلیر ها مدارک مورد بررسی دقیقتری واقع شوند تا خدایی نکرده حق پلیری ضایع نشود 1
HaDi ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 درود طبق بررسی ها بن شما نادرست بوده و در درگیری یک نفر دیگر از پشت به شما دمیج میدهد. همچنین به دلیل خاص بودن زون کشتی اینجور اتفاق ها دور از ذهن نیست. پلیر آنبن خواهد شد همچنین اگر مدرک دیگری از ایشون دارید در تیم اسپیک برای من آپلود کنید تا با پلیر برخورد شود. Closed!
ارسالهای توصیه شده