MrAmiN ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: KajMmD نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: HajMmD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : خدای تعالی و کل سرور رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Head Helper مدارک شکایت: توضیحات: به نام خدای بزرگ و تعالی من درخواست مدرک از از چیت یا چیزی که زدم بن شدم رو دارم @MrArash @HaDi 1
FesharBaz ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 سلام. درخواست مدرک از @[PD]HajMmd تا 24 ساعت آینده. 2
HajMmd ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 درود پلیر مربوطه باید خودش شکایت کند . تا پست به جریان بیوفتد در عکس مشاهده می کنید که شما اقدام به مسخره کردن نام بنده کردید طبق این مدارک شما اقدام به توهین و به هم زدن نظم سرور کرده اید
AmirSadra ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 کاج ممد هم یه اسمه تو خونه صداش میکنن کاج!
[Gc]Parham ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 هر گردی گردو نیست هر ممدی هم حاج ممد نیست الان این همه هاتف نایت و نیما نایت و امیر نایت داریم دارن کس خاصیو مسخره میکنن؟
FesharBaz ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 سلام. مدارک محکم تری تا 12 ساعت آینده ارسال کنید در غیر این صورت برخورد خواهد شد! @[PD]HajMmd
[Gc]SecreT ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 در 17 دقیقه قبل، MrArash گفته است : سلام. مدارک محکم تری تا 12 ساعت آینده ارسال کنید در غیر این صورت برخورد خواهد شد! @[PD]HajMmd با سلام با وجود این ss ها فقط میتونه میوت بشه اونم به علت کل که اصن تا وقتی به کسی مستقیما اشاره نشده اصلا نباید cmd زد ! ای کسایی که همینجوری رنک میدید دسته کسی که سریع فشار میخوره از Cmd مهم بن استفاده میکنه ببینید نیم ساعت پیشش منو بن کرد که اصلا مدرک درست نبود و ایشون ام بن کرد توهین به هد هلپر پس اگر پلیر ها کم شدن بخاطر همین کاراس :) درخواست انرنک تا ابیوز های بیشتر انجام نشده و کلی پلیر اسی نشدن
sfsdadad ارسال شده در 24 دی، 1399 ارسال شده در 24 دی، 1399 درود هد هلپر مربوطه @[PD]HajMmd به علت بن بی دلیل تذکر جدی دریافت کرد. توجه داشته باشید که در این موارد فقط شما میتوانید از Mute استفاده کنید نه Ban کردن پلیر بدون هماهنگی ! اکانت مربوطه مولتی میباشد و مورد خاصی پیش نیامده است ولی به هر حال بخاطر اشتباه پیش امده هد هلپر خاطی تذکر جدی دریافت کرد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده