MrAmiN ارسال شده در 25 دی، 1399 ارسال شده در 25 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: GhoMaRBaZ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: pD sTorM نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : secret Amirkhan رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Full master مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک دارم !!!
Stormy ارسال شده در 25 دی، 1399 ارسال شده در 25 دی، 1399 تو شکایت قبل گفته بودم کوچکترین cmd بدون مدرک نیست به دست و پا زدن ادامه بده . . . https://uupload.ir/view/2z2z_record_2021_01_14_15_33_14_231.mp4/ 1
MrAmiN ارسال شده در 25 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 25 دی، 1399 درود عکس کیل لیست سمت راست شما برای خود شما نیست من افتادم پایین کیل شدم و شما دلیل رو زدی afk in fight مدرک اونو بده این چه مدرکیه میزاری
Stormy ارسال شده در 25 دی، 1399 ارسال شده در 25 دی، 1399 در 3 دقیقه قبل، _GhoMaRBaZ_ گفته است : درود عکس کیل لیست سمت راست شما برای خود شما نیست من افتادم پایین کیل شدم و شما دلیل رو زدی afk in fight مدرک اونو بده این چه مدرکیه میزاری داخل چت رو یه نگاه بنداز جهت اطلاعت گفتم _GhoMaRBaZ_ Server ra tark kard! (exited) 2
FesharBaz ارسال شده در 25 دی، 1399 ارسال شده در 25 دی، 1399 سلام. با توجه به فیلم ارسال شده پلیر بعد از کیل شدن /q زده و اگر داخل درگیری باشد و یا زیر ارره از سرور خارج شود جیل محسوب میشود. با توجه به اینکه جیل اشتباه بود و ادمین کارش را درست انجام نداد و ادمین مربوطه اخطار دریافت خواهد کرد. @[PD]MarlBoro به دلیل کل کل و توهین اخطار جدی دریافت کرد در صورت مشاهده دوباره از انجمن محروم خواهد شد. موضوع رسیدگی و بسته شد. 2
ارسالهای توصیه شده