[Gc]SecreT ارسال شده در 25 دی، 1399 ارسال شده در 25 دی، 1399 نام کسی که شکایت داره : SecreT نام کسی که از او شکایت دارم : Hajmmd شاهد : God مدرک : توضیح : نکته اول: که من ببینید شروع نکردم به کل کردن در Pm نکته دوم : من پلیر هستم و مشکلی نداره مسخره کنم کسی رو یا اگر مشکل باشه باید مجازات شم نه اینکه ایشون با رنک با من کل کنه نکته سوم : ایشون استف هستند و دارند به بنده توهین میکند نکته اخر : دلیلی نمیبینم که ایشون که میگیره الکی بن میده به علت های نامشخص که یکی ایم زده یا یکی مسخره شون کرده. ایشون داره نظم سرور رو با کار های اشتباهش بهم میزنه اینا همش از رویه کم تجربه بودن ایشون است تا کی میخوایین Hajmmd رو نگه داری و پلیر بپرونی ؟! (دیگه پارتی بازی تا چه حد) @DrError @MorPH @HaDi @MrArash Closed !
HajMmd ارسال شده در 25 دی، 1399 ارسال شده در 25 دی، 1399 با سلام این که هدهلپر نباید تو پیام کل کنه درست ولی شما میتونید از cmd /nopm va /ig استفاده کنید بالاخره هر چقدرم که بگید این cmd ها برای همین ساخته شده اند من به @DrError گفتم که اگر تمایل دارند رنک بنده رو بگیرند چون وظیفه ام رو انجام دادم نه به دلیل چیت مثل شما بن دایمی شدم نه به دلیل ابیوز و بی لیاقتی رنکم گرفته شده تمام مسؤلیت هامو انجام دادم در مورد اتحاد بزرگ GC ? اگه شما این همه ادعای قدرتمندی می کنید نباید رنک 6 شما به کلن Faze team بره و ما هنوز منتظریم که GC بک بده کلنی که همشون فقط روزاول میان تگ میزارن میرن کلن نیست ی ذره از PayDaR , Faze Team یاد بگیرید بنده هم گفتم فحاشی نکردم اضلا اسمشو بزارید ایجاد کل از دستور /IG استفاده کنید بدرود ادمین رسیدگی : @MrMojtaba 1 1
[Gc]SecreT ارسال شده در 25 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 25 دی، 1399 در 31 دقیقه قبل، [PD]HajMmd گفته است : با سلام این که هدهلپر نباید تو پیام کل کنه درست ولی شما میتونید از cmd /nopm va /ig استفاده کنید بالاخره هر چقدرم که بگید این cmd ها برای همین ساخته شده اند من به @DrError گفتم که اگر تمایل دارند رنک بنده رو بگیرند چون وظیفه ام رو انجام دادم نه به دلیل چیت مثل شما بن دایمی شدم نه به دلیل ابیوز و بی لیاقتی رنکم گرفته شده تمام مسؤلیت هامو انجام دادم در مورد اتحاد بزرگ GC ? اگه شما این همه ادعای قدرتمندی می کنید نباید رنک 6 شما به کلن Faze team بره و ما هنوز منتظریم که GC بک بده کلنی که همشون فقط روزاول میان تگ میزارن میرن کلن نیست ی ذره از PayDaR , Faze Team یاد بگیرید بنده هم گفتم فحاشی نکردم اضلا اسمشو بزارید ایجاد کل از دستور /IG استفاده کنید بدرود ادمین رسیدگی : @MrMojtaba @MorPH @DrError @HaDi
FesharBaz ارسال شده در 25 دی، 1399 ارسال شده در 25 دی، 1399 سلام. هلپر @[PD]HajMmd به دلیل توهین در /Pm به پلیر 1 Av دریافت کرد. Av | 3/5 موضوع رسیدگی و بسته شد. 1
sfsdadad ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 در 16 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است : سلام. هلپر @[PD]HajMmd به دلیل توهین در /Pm به پلیر 1 Av دریافت کرد. Av | 3/5 موضوع رسیدگی و بسته شد. با تشکر از شما
ارسالهای توصیه شده