رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: PDcoolshooter

نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: hadi

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :کلن پایدار

رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon

مدارک شکایت:

https://uupload.ir/view/3kb1_gta_sa_2007-01-02_05-50-30-358-1.m4v/

توضیحات:  دیگه ما ندیده بودیم فالکون کار خطا انجام بده درخاست انرانک این فالکون دارم تو فیلم مشخصه داره Afk bug میزنه  فقط رنک های بالا پیگیری کنن 

@MorPH

@DrError

• Thanks 1
  • Haha 1
  • hungry 1
  • in love 1
arenagame_samp
ارسال شده در

مدارک ناقصه ممکنه ایشون لگ باشه شما باید از پینگ ایشون مطمعن باشید تا بعد بیایید اینجوری توهین کنید ! 

ارسال شده در
در 15 دقیقه قبل، _SecreT گفته است :

مدارک ناقصه ممکنه ایشون لگ باشه شما باید از پینگ ایشون مطمعن باشید تا بعد بیایید اینجوری توهین کنید ! 

شما دخالت نکن به شما ربطی نداره

• Like 1
  • Thanks 1
ارسال شده در

درود بنده به هیچ عنوان از AfkBug استفاده نکردم توی تیم اسپیک اعلام کردند به من که لگ شدی که اسکرین گرفتم از پینگم که مشاهده میکنید.

لازم به ذکر هست پینگ بالای 30 برای من لگ هست به (دلیل اینکه نت گیمینگ فعال هست روی خط*)

saz_ym38_sa-mp-279.png

ارسال شده در
در ۱ ساعت قبل، HaDi گفته است :

درود بنده به هیچ عنوان از AfkBug استفاده نکردم توی تیم اسپیک اعلام کردند به من که لگ شدی که اسکرین گرفتم از پینگم که مشاهده میکنید.

لازم به ذکر هست پینگ بالای 30 برای من لگ هست به (دلیل اینکه نت گیمینگ فعال هست روی خط*)

saz_ym38_sa-mp-279.png

این مال اون درگیری نیس مدرکی دارین تو درگیری که مم فیلم گزاشتم اپلود کنین 

• Like 1
  • Thanks 1
ارسال شده در
در 15 ساعت قبل، HaDi گفته است :

saz_ym38_sa-mp-279.png

این مال درگیری شما نیست 

برای اثبات پینگ باید فیلم داشته باشید. 

ارسال شده در
در 4 ساعت قبل، DrError گفته است :

درود
ادمین محترم @HaDi مدرک درگیری را قرار دهید.
@[G]SecreT[C] به علت دخالت در شکایت اخطار فروم دریافت کردید.

دوست عزیز مدرک ماله همون درگیری هست که نزدیک فرودگاه هست. نیاز به مدرک دیگری نیست.

ارسال شده در

دوست عزیز مدرک ماله همون درگیری هست که نزدیک فرودگاه هست. نیاز به مدرک دیگری نیست.

نزدیک فرودگاه نبوده تو فیلم ببینین کجا بود:/ بعدشم شما شاید نیم ساعت بعد رفتی از پینگتون که درست نبود عکس اپلود کردی باید تو صحنه درگیری که بوده سند بزارین 

تشکر!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
ارسال شده در
در 41 دقیقه قبل، [PD]aMiR گفته است :

نزدیک فرودگاه نبوده تو فیلم ببینین کجا بود:/ بعدشم شما شاید نیم ساعت بعد رفتی از پینگتون که درست نبود عکس اپلود کردی باید تو صحنه درگیری که بوده سند بزارین 

تشکر!

اولا من نگفتم فرودگاهه گفتم نزدیکه فرودگاهه راه همون راه هست از شاهدان بنده درخواست میکنم توضیحات رو ارائه بدن.

@FeShaRBAz

@_SecreT

@GhoMaRBaZ

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، HaDi گفته است :

اولا من نگفتم فرودگاهه گفتم نزدیکه فرودگاهه راه همون راه هست از شاهدان بنده درخواست میکنم توضیحات رو ارائه بدن.

@FeShaRBAz

@_SecreT

@GhoMaRBaZ

بله بنده ام چند بار پشت ایشون میرفتم با موتور خوردم زمین بخاطر لگ ایشون 

• Like 1
ارسال شده در
در 19 دقیقه قبل، _GhoMaRBaZ_ گفته است :

بله بنده ام چند بار پشت ایشون میرفتم با موتور خوردم زمین بخاطر لگ ایشون 

شاهد که ملاک نیس مدرک نشون بدین تو اون درگیری پینگتون درست نبوده شاهد اگه باشه کل کلن پایدار میان شاهد

• Haha 1
ارسال شده در
در 27 دقیقه قبل، HaDi گفته است :

@FeShaRBAz

@_SecreT

@GhoMaRBaZ

لطفا اگر مدرکی دارین که تو درگیری پینگتون درست نبوده اپلود کنین وگرنه موضوعات بی مربوطی نزارین تا ادمین @DrError بررسی کنه من مدرک دارم شما afk bug زدی اونوقت شاهد اوردین؟

• Thanks 1
ارسال شده در

@FeShaRBAz

@_SecreT

@GhoMaRBaZ

الان که چی پسر خوب رفیقاتو تگ میکنی بیان شاهد؟ xD داری بزار نداری Spam نده DrError رسیدگی میکنه نهایتش یه آنرنکه دیگ..?️‍♂️

ارسال شده در

مدرک ماله درگیریه چون بیست سی متر بعد از اونجایی که خوردی زمین عکس گرفته شده و تو عکس معلومه هادی داره ماشین بانک میزنه یه فلشم بالای ماشینه 

ارسال شده در
در 6 دقیقه قبل، .MaSTeR. گفته است :

نمیتونید فایت بدید زون بگیرید این کارا دیگه چیه 

به شما مربوط نیست کسی اسم شمارو برد؟

• Haha 1
ارسال شده در
در 18 دقیقه قبل، .MaSTeR. گفته است :

مدرک ماله درگیریه چون بیست سی متر بعد از اونجایی که خوردی زمین عکس گرفته شده و تو عکس معلومه هادی داره ماشین بانک میزنه یه فلشم بالای ماشینه 

شاید مال 1 سال پیشه

ارسال شده در

با سلام طی مکاتبات اخیری که با سرویس دهنده اینترنت خود بودم متوجه شدم  که برخی از سرویس دهنده ها دچار اختلال در ارایه خدمات خود بودند که برخی از پلیرها در گیم های مختلفی دچار نوسان پینگ بودن من جمله خودم 

به علاوه اگه از این باگ استفاده کرده باشید متوجه خواهید بود که روند این باگ ماشین رو به یه صورت دیگه ای هدایت می کنه نه این چیزی که در فیلم مشاهده شد

این پلیر هایی که هم که مشاهده می کنید در لیست همه ماله اون لحظه هستن اینها اکثرا هیچ کدود یک سال پیش تو سرور نبودن 

اتو بگیرید اتو سازی نکنید

• Haha 1
ارسال شده در
در 5 دقیقه قبل، [141]FiGhT3R گفته است :

با سلام طی مکاتبات اخیری که با سرویس دهنده اینترنت خود بودم متوجه شدم  که برخی از سرویس دهنده ها دچار اختلال در ارایه خدمات خود بودند که برخی از پلیرها در گیم های مختلفی دچار نوسان پینگ بودن من جمله خودم 

به علاوه اگه از این باگ استفاده کرده باشید متوجه خواهید بود که روند این باگ ماشین رو به یه صورت دیگه ای هدایت می کنه نه این چیزی که در فیلم مشاهده شد

این پلیر هایی که هم که مشاهده می کنید در لیست همه ماله اون لحظه هستن اینها اکثرا هیچ کدود یک سال پیش تو سرور نبودن 

اتو بگیرید اتو سازی نکنید

اقای عزیز پس چرا کلن ما این مشکل نداره لطفا دخالت نکنین به شماها مربوط نیس نکنه پول میگیرین بیاین این حرفارو بزنین؟

ارسال شده در
در هم اکنون، [PD]aMiR گفته است :

اقای عزیز پس چرا کلن ما این مشکل نداره لطفا دخالت نکنین به شماها مربوط نیس نکنه پول میگیرین بیاین این حرفارو بزنین؟

اره پول میگیریم 

سطحو تورو ابلفضل 

باو پاشو برو سر درسو مشقت :22:

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...