evilll ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 نام کسی که شکایت دارد : @[PD]TheMarlBoro نام ادمینی که ازش شکایت دارم : @FeShaRBAz رنک ادمینی که ازش شکایت دارم : SuperVisor شاهدان : All مدارک: توضیحات: درخواست مدرک معتبر از سوی ادمین خاطی !
evilll ارسال شده در 26 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 26 دی، 1399 در 7 دقیقه قبل، [G]AmirSadra[C] گفته است : اینترنت خودتو قطع میکنی عکس میگیری ? رو حالت پیام بود اگه ای اف کا بودم پلیرای دیگه تو نقشته برام لود نمیشدن پسر خوب
FesharBaz ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 سلام. من اصلا Afk نکردم اگر Afk باشم پیام میاد بالا سرم و شما نت خودت رو قطع کردی . اگر فیلم و مدارک محکمی دارید میتونید آپلود کنید و بفرستید. با تشکر .
evilll ارسال شده در 26 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 26 دی، 1399 در 2 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است : سلام. من اصلا Afk نکردم اگر Afk باشم پیام میاد بالا سرم و شما نت خودت رو قطع کردی . اگر فیلم و مدارک محکمی دارید میتونید آپلود کنید و بفرستید. با تشکر . دوست عزیز وقتی /Payam میزنی دیگه ای اف کا نمیاد برات اینو امید وارم دونسته باشی !
sfsdadad ارسال شده در 27 دی، 1399 ارسال شده در 27 دی، 1399 درود اگر مدرک بهتری ( فیلم دارید ) قرار دهید. @[G]AmirSadra[C] به علت دخالت در شکایت اخطار انجمن دریافت کردید.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری