Lu3ifeR ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 نام کسی که شکایت دارد : [PD]LuCifeR نام کسی که از ان شکایت دارد : Fesharbaz-Hadi GC-Faze مدرک : https://uupload.ir/view/5cnx_avc_hamkari_2_clan_.mp4/ توضیحات : این دو ادمین قوانین سرور رو رعایت نمیکنن !!!!! و داخل زون با هم همکاری میکنن ! درخواست Unrank و Jail !!!!!!!!
Black.FIght ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 https://uupload.ir/view/5cnx_avc_hamkari_2_clan_.mp4/
FesharBaz ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 سلام. همکاری نکردیم و این فیلم واضح نیست و بعد از تو منو کیل دادن ! @[PD]aMiR به دلیل دخالت در موضوع اخطار دریافت کرد.
Black.FIght ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 در 20 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است : سلام. همکاری نکردیم و این فیلم واضح نیست و بعد از تو منو کیل دادن ! @[PD]aMiR به دلیل دخالت در موضوع اخطار دریافت کرد. منظورت چیه؟ تو ممبر Gc هستی اونا تو رو کیل بدن؟
[.AQa.ErfaN.] ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 در 2 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است : سلام. همکاری نکردیم و این فیلم واضح نیست و بعد از تو منو کیل دادن ! @[PD]aMiR به دلیل دخالت در موضوع اخطار دریافت کرد. سلام! قصد دخالت ندارم اما میتونید عکسی از صفحه KiLL شدنتون توسط ایشون رو بزارید؟ بنظر ما که همکاریه . با دیدن شما دور شد و کاری نداشت @DrError
FesharBaz ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 در 9 دقیقه قبل، [PD]_[Haj_ErFaN]_ گفته است : سلام! قصد دخالت ندارم اما میتونید عکسی از صفحه KiLL شدنتون توسط ایشون رو بزارید؟ بنظر ما که همکاریه . با دیدن شما دور شد و کاری نداشت @DrError من چرا باید وقتی کیل شم عکس بگیرم؟ این دلیل نمیشه. مدارک شما واضح نیست.
[.AQa.ErfaN.] ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 در هم اکنون، FeShaRBAz گفته است : من چرا باید وقتی کیل شم عکس بگیرم؟ این دلیل نمیشه. مدارک شما واضح نیست. @DrError
ReMinDeR ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 در 2 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است : سلام. همکاری نکردیم و این فیلم واضح نیست و بعد از تو منو کیل دادن ! @[PD]aMiR به دلیل دخالت در موضوع اخطار دریافت کرد. مگه شما باید به من اخطار بدی؟ بدشم این دخالت نبود لینک مدرک گفتم درست کنه این چه وضعشه؟ @DrError 1 1
Black.FIght ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 در 23 دقیقه قبل، [PD]aMiR گفته است : مگه شما باید به من اخطار بدی؟ بدشم این دخالت نبود لینک مدرک گفتم درست کنه این چه وضعشه؟ @DrError شکایت کن
Black.FIght ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 در 3 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است : سلام. همکاری نکردیم و این فیلم واضح نیست و بعد از تو منو کیل دادن ! @[PD]aMiR به دلیل دخالت در موضوع اخطار دریافت کرد. عزیزم به چت نگاه کن زون دسته هادیه شما جا اینکه هادیو بزننی خودتو هادی با چند نفر دیگ داشتید به من حمله میکردید مدرک کاملا واضح هست ?
FesharBaz ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 زون دست هادی باشه . چه ربطی داره؟؟ شما داشتید به من دمیج میدادید که من مجبور شدم شما رو اول بزنم ! شما که فیلم کامل داری آپلود کن معلوم میشه همکاری هست یا نه.
FesharBaz ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 در ۱ ساعت قبل، [PD]aMiR گفته است : مگه شما باید به من اخطار بدی؟ بدشم این دخالت نبود لینک مدرک گفتم درست کنه این چه وضعشه؟ @DrError شما دارید دخالت میکنید ! کارمن رسیدگی به شکایت از ادمین هست و هر کسی که اسمی از ایشون داخل شکایت نبرده شده تا زمانی که ادمین انجمن آن فرد را تگ نکند حق دخالت در موضوع دیگران را ندارد ! @DrError
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری