Shyon ارسال شده در 27 دی، 1399 ارسال شده در 27 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.[Jr]. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: daienima نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : phd secret bloody رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:ts admin مدارک شکایت: توضیحات: ایشون بنده رو به دلیل اینکه تو چنل پابلیک ویس گذاشتم سه بار بن کردن که حقشو ندارن چون رنک هامون یکیه و پرهام بنده رو انبن کرده و بعد تکرار کاره ایشون بنشون کردن و اینکه باره اول نیست این پلیر قبلا هم با نام (فوش به ارنا) اومده بود و همه رو بن داده بود و همه چیزش تیک شد توسط @MorPH درخواست بن داعم این پلیر رو دارم که قسط پروندنه پلیر هایه سرور رو دارن فقط از سوپر وایزر فالکون و مدیر کل درخواست بررسی دارم و رنک هایه پایین تر هیج دخالتی نکنند با تشکر
evilll ارسال شده در 27 دی، 1399 ارسال شده در 27 دی، 1399 شما همش در حال پخش وییس بودید و منو مسخره میکردید مدرک خواصی ندارم چون بندی کم من ارور میده طبق قوانینی که مدیریت محترم @MorPH گذاشته بودند پخش و ضبط هرگونه وییس وک بن به همراه دارد منم میخاستم ریکورد اینکه شما دارید وییس پخش میکنید رو بگیرم که دیدم بندی کم اررور میده و مجبور شدم بعد اینکه شما برید شکایت کنید دوباره نصب کنم اینو همین الان گرفتم که بزارم نشون بدم وقتی میخواستم مدرک اینکه داشتید وییس پخش میکردید رو بزارم بندی کم اررور داد و اینکه من شمارو بی دلیل بن ندادم چون تو پنل پابلیک داشتید وییس میزاشتید البته قابل توجه اینکه بنده با اینکه کار درست رو انجام دادم ولی مجازات شدم دیگه مساله ای نمیمونه در ضمن بنده هیچوقت فحاشی به آرنا در تی اس نکردم و کسایی که با من لج هستن این کارو کردن و اینکه با اینکه هیچ کاری نکردم 18 روز از Ownerim بخاطر همین مسله رفت الانم بکل از تیم اسپیک بن هستم بخاطر هیچ دلیلی با تشکر .
Shyon ارسال شده در 27 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 27 دی، 1399 1_مدرکی ندارین از اینکه سما رو مسخره کردم 2_من نمیدونستم پخش ویس بن داره 3_سما حقه بن هم رنک خودتون رو ندارین و دارین از باگ این رنک سو استفاده میکنین 4_دفعه قبل هم ثابت شد اون کار خودتون بوده از لاگ تی اس و برای همین خیلی چیز هایه شما تیک شد 5_کی @MorPH ویس گذاشتن تویه تی اس رو واسش مجازات گذاشت که من ندیدم؟ شما باید بن داع بشید چون برای بار دوم در تی اس بی دلیل بن دادین درخواست بررسی از طرف رنک هایه بالای منیجر رو دارم با تشکر و امید بن شدن بدخواه هایه سرور (مثل همین ایشون)
evilll ارسال شده در 27 دی، 1399 ارسال شده در 27 دی، 1399 در هم اکنون، [G]ShyonJr[C] گفته است : 1_مدرکی ندارین از اینکه سما رو مسخره کردم 2_من نمیدونستم پخش ویس بن داره 3_سما حقه بن هم رنک خودتون رو ندارین و دارین از باگ این رنک سو استفاده میکنین 4_دفعه قبل هم ثابت شد اون کار خودتون بوده از لاگ تی اس و برای همین خیلی چیز هایه شما تیک شد 5_کی @MorPH ویس گذاشتن تویه تی اس رو واسش مجازات گذاشت که من ندیدم؟ شما باید بن داع بشید چون برای بار دوم در تی اس بی دلیل بن دادین درخواست بررسی از طرف رنک هایه بالای منیجر رو دارم با تشکر و امید بن شدن بدخواه هایه سرور (مثل همین ایشون) ویس پخش کردن تو تی اس ممنوعه ! لطفا حسام پیگیری کنه
ارسالهای توصیه شده