DaniFake ارسال شده در 13 خرداد، 1398 ارسال شده در 13 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:DaniFake نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Stoic نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :مدیر کل مدارک شکایت: توضیحات: نکته 1 : سلام من 2 روزه که بن هستم و اقای stoic هم گفت که ادمین جریمه خواهد شد ولی منو هنوز از بن در نیاورده . نکته2 : من دو روز بن بودم و اطمینان دارم که اگه طبق قانون باشه به من باید از طرف ادمینی که منو بن کرده چیزی داده بشه چون تو این 2 روز من میتونم کار های زیادی بکنم و مهمتر از همه نتونستم داخل سرور وارد بشم. نکته3 : واقعا متاسفم برای ادمین کل با اینکه از progamer18 کلی شکایت شده و بی دلیل بن کرده فک میکنم کامل رنک رو نگرفته از ایشون تا دوباره همینجور بن الکی کنه کسی که فرق بین باگ و پینگ بالا رو با چیت نمیدونه. 1
javad.shiraz ارسال شده در 13 خرداد، 1398 ارسال شده در 13 خرداد، 1398 در 54 دقیقه قبل، DaniFake گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:DaniFake نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Stoic نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :مدیر کل مدارک شکایت: توضیحات: نکته 1 : سلام من 2 روزه که بن هستم و اقای stoic هم گفت که ادمین جریمه خواهد شد ولی منو هنوز از بن در نیاورده . نکته2 : من دو روز بن بودم و اطمینان دارم که اگه طبق قانون باشه به من باید از طرف ادمینی که منو بن کرده چیزی داده بشه چون تو این 2 روز من میتونم کار های زیادی بکنم و مهمتر از همه نتونستم داخل سرور وارد بشم. نکته3 : واقعا متاسفم برای ادمین کل با اینکه از progamer18 کلی شکایت شده و بی دلیل بن کرده فک میکنم کامل رنک رو نگرفته از ایشون تا دوباره همینجور بن الکی کنه کسی که فرق بین باگ و پینگ بالا رو با چیت نمیدونه. بنده خدا رو آن بن کنید چند وقته الکی بن شده یه شرایطی هم بزارید الکی بن ندن ادمینا که حقوق دیگران ضایع شه. متشکرم.
MrHeSaM ارسال شده در 14 خرداد، 1398 ارسال شده در 14 خرداد، 1398 باسلام. صمیمانه عذرخواهی میکنم ان بن شدید.
ارسالهای توصیه شده