Shyon ارسال شده در 17 بهمن، 1399 ارسال شده در 17 بهمن، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:shyonjr نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: hajmmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : -- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : manager مدارک شکایت: ---- توضیحات: بنده امروز تو سرور بودم داشتم پیاده راه میرفتم همینجوری بن شدم بی دلیل ? از الان بگم اره من دیروز چیت زدم رو به رویه فالکون و گفتم اسپک شو ببین چیت ها توسطه انتی چیت نمیگیره و ادمین استف هم داش نگاه میکرد میتونین لاگ رو ببینین که رو من اسپک بوده بجز اون من هیچ چیتی نزدم درخواسته انبن و انرنکه این ادمینه بی لیاقت رو دارم با تشکر
HajMmd ارسال شده در 17 بهمن، 1399 ارسال شده در 17 بهمن، 1399 شما بی جا میکردید جلو فالکون چیت میزدید ایشون از من خواهش کردند شمارو بن بدم چون خودشون موقع اسپک رو فیلم نبودند تا شب فیلم آپلود میشه 1 1 1 1
Shyon ارسال شده در 17 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 17 بهمن، 1399 نمیفهمی؟ میگم به فالکون گفتم بیاد ببینه انتی چیت رو ببینه که کار نمیکنه باهاش هماهنگ بودم که با @MohammadReza بگه تا فیکس کنه انتی چیت رو واسم مهم نی انبن نده من تو سروری که یه عقده ای مثه تو توش باشه پلی نمیدم حالا هم انبن نده راستی به حسام هم سلام برسون =( 3
SiLeNT ارسال شده در 17 بهمن، 1399 ارسال شده در 17 بهمن، 1399 همچنین من تو سرور بودم فالکون سرور بهم تو /pm گفت فیلم بگیرم!
Shyon ارسال شده در 17 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 17 بهمن، 1399 میدونم من خودم گفتم اسپک شو میخوام چیت بزنم ببینی انتی چیت نمیگیره به @MohammadReza بگی چقد بدبختین باو به فکرشون هم میشیم بن میکنن مهم نی باو پست و ببند بزار بن باشم واسم مهم نی یه چی بم ثابت شد که چقد عقده ای هستین دیگه مهم نی بای
ارسالهای توصیه شده