mbg ارسال شده در 15 خرداد، 1398 ارسال شده در 15 خرداد، 1398 سلام و خسته نباشید خدمت همه کاربران سرور زیبای آرناگیم. میخواستم بگم آنتی چیت الکی منو کیک میده و هی بخاطر تله پورت کیکم میکنه. بنده نه از چیت استفاده میکنم نه چیز دیگه اصلا اهل اینکارا نیستم. 3بار گان خریدم همش رفت. ممنون میشم مشکلو بر طرف کنید. باتشکر
amirreza88 ارسال شده در 5 تیر، 1398 ارسال شده در 5 تیر، 1398 انتی چیت مارو سابیده:| واسه ویپون امو تله پورت و همه چیز مارو هکر میدونه!!!!
Radical ارسال شده در 5 تیر، 1398 ارسال شده در 5 تیر، 1398 درود انتی چیت مشکلی ندارد. دلیل اینکه هم شما به دلیل Teleport Hack از سرور Kick میشوید ممکن است از سرعت اینترنت شما باشد؛ بنده هم بعضی مواقع به دلیل Teleport Hack از سرور Kick شدم که مربوط به لگ بودن بنده بوده است. اگر دانلود و یا چیزی دارید متوقف کنید و مجددا وارد سرور شوید.
HaZarD ارسال شده در 5 تیر، 1398 ارسال شده در 5 تیر، 1398 در 1 ساعت قبل، [GanG]SadRa گفته است : SoskForEver ? Pashe for ever 1
amirreza88 ارسال شده در 5 تیر، 1398 ارسال شده در 5 تیر، 1398 در 26 دقیقه قبل، DixoN گفته است : درود انتی چیت مشکلی ندارد. دلیل اینکه هم شما به دلیل Teleport Hack از سرور Kick میشوید ممکن است از سرعت اینترنت شما باشد؛ بنده هم بعضی مواقع به دلیل Teleport Hack از سرور Kick شدم که مربوط به لگ بودن بنده بوده است. اگر دانلود و یا چیزی دارید متوقف کنید و مجددا وارد سرور شوید. ok
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 17 تیر، 1398 ارسال شده در 17 تیر، 1398 همرو داره الکی کیک میده یعنی همه لگ دارن با اینکه نت من خوبه
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری