Mohammad.Kar.Balad ارسال شده در 28 بهمن، 1399 ارسال شده در 28 بهمن، 1399 من چند روز اینجام ولم کنید دیگه هی همتون میخواین منه اذیت کنید مگه تو مدارکم نمیبینید poison با ماشین منه میکشه با هیلی منه میکشه همش جیبه منه وقتی وانتد ندارم و دارم میزنه منه همتون اذیت میکنید یه adminduti هم ندارم کسی نتونه اذیتم کنه
-1 Mohammad.Kar.Balad ارسال شده در 28 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 28 بهمن، 1399 اونا هلپ بدن رانکشون بالا میره منم میخوام هلپ بدم رانکم بالا بره
1 HaDi ارسال شده در 28 بهمن، 1399 ارسال شده در 28 بهمن، 1399 درود. در صورتی که از پلیر یا شخصی شکایت دارید در فرم همراه با مدرک واضح شکایت کنید تا بررسی گردد. برای هلپری هم شرایط شما قابل قبول نیست. موفق باشید
-1 Mohammad.Kar.Balad ارسال شده در 28 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 28 بهمن، 1399 بعد من میخوام سرور یا هلپ بدم میبینم همه مغازه ها زدن بخدا ۳۰ تا مغازه رفتم به طرف یاد بدم robskill زیاد کنه همشون یا ناموفق بود یا قبلا زدن
-1 Mohammad.Kar.Balad ارسال شده در 28 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 28 بهمن، 1399 بعد من از هلپرها چیم کمه یاد بدم به پلیرها مگه من رانکم هلپری هم حساب نمیشه دوست دارم هلپ بدم
-1 Mohammad.Kar.Balad ارسال شده در 28 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 28 بهمن، 1399 بعد اگه میشه کمتر منه اذیت کنید و ...
-1 [Gc]HeSaM ارسال شده در 28 بهمن، 1399 ارسال شده در 28 بهمن، 1399 نکته های مطلب : AdminDuti _ رانک _ 30 عدد مغازه _ همچنان رانک ? _ Rob Skill _ هلپ _ منه _ جیب منه اول یاد بگیر رنک/rank رو درست بنویسی - با لهجه چت نکن - به حرف پلیر ها گوش بده - هلپ مردم رو جواب نده چون توی استف نیستی اسکور هم ببر بالا (الان میگه اسکور چیه) 1
سوال
Mohammad.Kar.Balad
من چند روز اینجام ولم کنید دیگه هی همتون میخواین منه اذیت کنید مگه تو مدارکم نمیبینید poison با ماشین منه میکشه با هیلی منه میکشه همش جیبه منه وقتی وانتد ندارم و دارم میزنه منه همتون اذیت میکنید یه adminduti هم ندارم کسی نتونه اذیتم کنه
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده