[PD]SpiriT ارسال شده در 16 خرداد، 1398 ارسال شده در 16 خرداد، 1398 نام کربری کسی از ان شکایت دارد :[.SpiRiT.] نام کاربری ادمینی که از ان شکایت دارد:omidgamerr نام کاربری شاهد : رنک ادمینی که از ان شکایت دارد : Admin مدارک شکایت: توضیحات :با سلام ایشون Admin omid gamerr داره سو استفاده میکنه مدارکش داره اپلود میشه 1فیلم هم دسته Jack Dow e
[PD]SpiriT ارسال شده در 16 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 1398 بله اینم از این ایشون به من Goto کرد تا بانکو بزنه رسیدگی کنید
[PD]SpiriT ارسال شده در 16 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 1398 اینم از عکس Race که ایشون زود تر شروع کرد
ReaLFake ارسال شده در 16 خرداد، 1398 ارسال شده در 16 خرداد، 1398 سلام من omid__gamerr هستم اسممو عوض کردم نمیدونستم ازم شکایت شده اولا ایشون به من گفت که تلپورت کنم بانک منم کردم بعد از اون کشته شدم تو بانک بهش گفتم goto? گفت y منم کردم نگو به کس دیگه گفت y توی عکس دوم من چون لگ شده بودم قایقم راه میرفت و لگم درست شد متوقف شد قایقم همه اگه پینگ منو تو بازی دیده باشن اکثرا زیر 80 نمیاد و تا 500 میره چون نت دوومه (وایمکس مبین نت هست خیلی بده) در ضمن این آقا فحاشی هم میکنه میگه تلپورت کن من سیستمم ضعیفه bandicam دارم ولی لگ میکنه
[PD]SpiriT ارسال شده در 16 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 1398 اقای realfake شما ه من Goto کردید بعد من که نگفتم Goto کن !
MrHeSaM ارسال شده در 16 خرداد، 1398 ارسال شده در 16 خرداد، 1398 باسلام. شما مدارک محکمی از عمدی بودن /goto اینن ادمین ارائه نکردید و از طرفی این ادمین بعد از goto به شما حمله نکرده و یا موجب آسیب دیدن شما نشده. این ادمین یک اخطار به دلیل نارضایتی شما از /goto ایشان دریافت کرد. در صورت تکرار جریمه خواهد شد! 1
ارسالهای توصیه شده