[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 6 اسفند، 1399 ارسال شده در 6 اسفند، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]AmirKhan[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .YaZdAn.[N] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود): all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Owner مدارک شکایت: توضیحات: درخواست ان رنک این ادمین دارم Owner فقط اجازه unjaill خودش داره نه بقیه ! 1
SiLeNT ارسال شده در 6 اسفند، 1399 ارسال شده در 6 اسفند، 1399 در 1 ساعت قبل، [G]AmirKhan[C] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]AmirKhan[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .YaZdAn.[N] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود): all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Owner مدارک شکایت: توضیحات: درخواست ان رنک این ادمین دارم Owner فقط اجازه unjaill خودش داره نه بقیه ! @[FaZe].FeShaRBAz @[FaZe].MrAli
Love ارسال شده در 7 اسفند، 1399 ارسال شده در 7 اسفند، 1399 شاید باگ jail خورده مثل اون وقت که من police بودم پیشم /q دادی بعد unjail کردی گفتی باگ jail خوردم
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 7 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 7 اسفند، 1399 در 1 ساعت قبل، Love گفته است : شاید باگ jail خورده مثل اون وقت که من police بودم پیشم /q دادی بعد unjail کردی گفتی باگ jail خوردم چ میگی تو ؟ من هروقت کاف شدم یا به مدت 15 ثانیه Afkمیکنم قشنگ خودم برم جیل یا خودشون ببرنم بعدش اگر /q بدی راحت تر میری جیل لطفا پستی ک به شما مربوط نیست دخالت نکنید! اینو ادمین ان جیل داده اوکی؟
Love ارسال شده در 7 اسفند، 1399 ارسال شده در 7 اسفند، 1399 در 5 ساعت قبل، [G]AmirKhan[C] گفته است : چ میگی تو ؟ من هروقت کاف شدم یا به مدت 15 ثانیه Afkمیکنم قشنگ خودم برم جیل یا خودشون ببرنم بعدش اگر /q بدی راحت تر میری جیل لطفا پستی ک به شما مربوط نیست دخالت نکنید! اینو ادمین ان جیل داده اوکی؟ من چه کار با تو دارم منظورم silente
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 7 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 7 اسفند، 1399 درخواست رسیدگی @AraZel @HaDi
ارسالهای توصیه شده