WORK... ارسال شده در 6 خرداد، 2021 ارسال شده در 6 خرداد، 2021 کسی که شکایت داره :[u[crassbow[n] از کسی که شکایت دارد:dragv شاهدان: کلن یونایتد مقام کسی که شکایت دارم:..... اسکور کسی که شکایت دارم.... مدارک:https://uupload.ir/view/398s_cheat_drug.mp4/ ادمین مربوطه:@AraZel توضیحات ایشون تو پابجی چیت زده فیلم واضحه این دفعه برخورد نشه میفهمیم پارتی بازیه چون خود ایشون گفتم وقتی پول داشته باشی کارت راه میوفته پیگیری چیت بعدی
DrugV ارسال شده در 6 خرداد، 2021 ارسال شده در 6 خرداد، 2021 من اصلا اینجا با کسی درگیر نیستم، نمیدونم دنبال چی هستین. پابجی رو هم بردین یارتون چیت زد
WORK... ارسال شده در 6 خرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 6 خرداد، 2021 در 11 دقیقه قبل، DrugV گفته است : من اصلا اینجا با کسی درگیر نیستم، نمیدونم دنبال چی هستین. پابجی رو هم بردین یارتون چیت زد در این صحنه تیر میده خودش و گان و کار جک میکنه
DrugV ارسال شده در 6 خرداد، 2021 ارسال شده در 6 خرداد، 2021 در 22 دقیقه قبل، _CraSSbOw_[N] گفته است : در این صحنه تیر میده خودش و گان و کار جک میکنه تیر میده خودش چیه????سطح رو. یا حضرت چیت
[U].[H]IDDEN.[N] ارسال شده در 6 خرداد، 2021 ارسال شده در 6 خرداد، 2021 در 36 دقیقه قبل، DrugV گفته است : من اصلا اینجا با کسی درگیر نیستم، نمیدونم دنبال چی هستین. پابجی رو هم بردین یارتون چیت زد فازت چیه نو ریلودتو نمیبینی؟! هر چی چک گان میشی 1 تیر ازت کم نمیشه
WORK... ارسال شده در 6 خرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 6 خرداد، 2021 در 31 دقیقه قبل، .[H]IDDEN.[N] گفته است : فازت چیه نو ریلودتو نمیبینی؟! هر چی چک گان میشی 1 تیر ازت کم نمیشه زود اینو بن بدید تا نریده سرور کسخل 5 هفته سمپه این کلا مگس هستی که اسمت زدی دراگ
DrugV ارسال شده در 6 خرداد، 2021 ارسال شده در 6 خرداد، 2021 در 1 ساعت قبل، _CraSSbOw_[N] گفته است : زود اینو بن بدید تا نریده سرور کسخل 5 هفته سمپه این کلا مگس هستی که اسمت زدی دراگ @LittleDevil علی این توهین داره میکنه!
NeGroW ارسال شده در 6 خرداد، 2021 ارسال شده در 6 خرداد، 2021 درود مدارک شما درست بوده و ب مدت 1روز jail شد
ارسالهای توصیه شده