MoRexA ارسال شده در 8 خرداد، 2021 ارسال شده در 8 خرداد، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @_DrTabaHkaR_[N] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @LittleDevil نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدرک1 مدرک2 توضیحات: این پلیس منو کاف کرد بعد بجای اینکه ببره Jail رفت Db کردن بقیه و منم نمیتونستم کاری کنم بعدشم که هم من هم ایشونو به دلیل همکاری Jail دادن : l
WORK... ارسال شده در 8 خرداد، 2021 ارسال شده در 8 خرداد، 2021 در 1 ساعت قبل، _DrTabaHkaR_[N] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @_DrTabaHkaR_[N] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @LittleDevil نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدرک1 مدرک2 توضیحات: این پلیس منو کاف کرد بعد بجای اینکه ببره Jail رفت Db کردن بقیه و منم نمیتونستم کاری کنم بعدشم که هم من هم ایشونو به دلیل همکاری Jail دادن : l ایشون بی دلیل جیل دادن که کیف برسونن بدون هیچ معبری شما ثابت کن همکاری از قبل هماهنگ شده بوده
HaDi ارسال شده در 8 خرداد، 2021 ارسال شده در 8 خرداد، 2021 با سلام منتظر ارائه مدرک از سوی @LittleDevil
NeGroW ارسال شده در 8 خرداد، 2021 ارسال شده در 8 خرداد، 2021 https://uupload.ir/files/2ar6_sa-mp-052.png
MoRexA ارسال شده در 8 خرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 8 خرداد، 2021 منو کاف کرده بود همکاری نکردم داخل عکسم معلومه Db نمیکنم Click
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری