رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ارسال‌های توصیه شده

arenagame_samp
ارسال شده در
در در 27 اسفند 1399 در 16:18، [G].MrHerCUle.[C] گفته است :

ایشون حق CMD زدن روی Helper رو ندارن !

درخواست unrank !

درخواست unrank !

درخواست unrank !

هلپری که چیت میزنه بدرد هلپری نمیخوره تو که میگفتی سرور میزنم بیایید چیشده باز هلپر شدی شاهد زدی همه بله من فایت نمیدم امروز فقط چیت میگیریم و هلپری که 12 سالش که قبل هم مدیر بوده ایتم ست داده بخودش که بدرد نمیخوره هلپر 17 ساله نهایت که چیتر نباشه و... من شاهدم ایشون چیت فست والک و سایلنت ایم دارن یا که ایشون با هوا زمین دیوار قرارداد بسته باستاپ کنن که میزنن ب دیوار بخوره به پلیر ای کاش به هوا نمیزنی چون ضایع بود

ارسال شده در
در در 27 اسفند 1399 در 16:14، [G].MrHerCUle.[C] گفته است :

شاکی : @[G].MrHerCUle.[C]

خاطی : @sandman[N]

شاهدان : All 

مدارک : gta_sa_2021_03_17_16_11_24_718.jpg

توضیحات : مدرک !

هلپری که چیتره اسم هلپرو با این انتخاب از چشم انداختین والا تو که میخاستی سرور بزنی ارنا مدیر بودی 100000000 ملیون c4 ست دادی بخودت ایمتم نادیده میگیرن ببینید اصلا لانچر اگه طوری باشه ایمم بگیره ببین میای اصلا زون

ارسال شده در

باسلام....

شما که انقد ادعا داری دوعلت خوبه و اینا. یادته وقتی دوعل از من میخوردی با اینکه ایم و هر کوفت و زهرمار دیگه ای هم که داشتی و داری بازم بهونه میوردی (آی فلان آی موسم خرابه آی لگم و....)حالا بگذریم....اینارو گفتم که حدتو بدونی و بقیه هم بفهمن

میرسیم به موضوع اصلی....اولا که یه بچه فشاری که 15 سالشه(اکثرا بچه ها تو این سن چیترن)نباید هلپر باشه لذا در خواست آنرنک....اما بعد

مدرک خواسته بودی بیا اینم مدرک.....

https://s17.picofile.com/file/8428261384/bandicam_2021_03_17_16_10_41_795.mp4.html

توضیحات در مورد مدرک:ایم کاملا واضحه که اینو اونورو میزنه crossbow دمیج میشه+فست واک وسط زون+مشکوک به نو ریلود

واما فیلم دیگری از این چیتر ببینیم و لذت ببریم.....

https://s17.picofile.com/file/8428263242/bandicam_2021_03_08_14_41_29_617.mp4.html

توضیحات درمورد فیلم:اولا آخر فیلم اینور اونورو میزنه یارو دمیج میشه+مکمل که مصرف میکه سرش گیج نمیره

درضمن کسی که پاک پلی نمیده حق نداره به خودش این اجازه رو بده که به ادمین بیاد بگه(حق نداره cmd بزنه) بنابراین خواهش میکنم سکوت کن و وقت منو خودتو ادمینارو نگیر

اگه من بجا تو بودم که نیست از روم نمیشد بیام سایت...وسلام

ارسال شده در
در 32 دقیقه قبل، _CrOsSbOW_[N] گفته است :

هلپری که چیت میزنه بدرد هلپری نمیخوره تو که میگفتی سرور میزنم بیایید چیشده باز هلپر شدی شاهد زدی همه بله من فایت نمیدم امروز فقط چیت میگیریم و هلپری که 12 سالش که قبل هم مدیر بوده ایتم ست داده بخودش که بدرد نمیخوره هلپر 17 ساله نهایت که چیتر نباشه و... من شاهدم ایشون چیت فست والک و سایلنت ایم دارن یا که ایشون با هوا زمین دیوار قرارداد بسته باستاپ کنن که میزنن ب دیوار بخوره به پلیر ای کاش به هوا نمیزنی چون ضایع بود

توهین و تهمت به استف !!!

تازه رو هلپرم سی ام دی میزنه!!!

عجب !!!!

چه دوره زمونه ایی شده واقعا نوچ نوچ نوچ 

@AraZel

@HaDi

ارسال شده در
در 2 دقیقه قبل، [G]ArThuR[C] گفته است :

توهین و تهمت به استف !!!

تازه رو هلپرم سی ام دی میزنه!!!

عجب !!!!

چه دوره زمونه ایی شده واقعا نوچ نوچ نوچ 

@AraZel

@HaDi

اولا که تهمت نیست دوما که تو موضوعی که به شما ربط نداره دخالت نکن ممنون:)

ارسال شده در
در در 27 اسفند 1399 در 17:07، sandman[N] گفته است :

اولا که تهمت نیست دوما که تو موضوعی که به شما ربط نداره دخالت نکن ممنون:)

1_به شما ربطی نداره چون از شما اسمی برده نشده و مدرک 1 مربوط به منه که پست میزارم و شما خودتو نخود هذ اشی نکنی بهتره چون بد میشه برات حالا قصد کل ندارم ممنون میشم تو هر پستی سرتو نندازه بیای تو با تشکر تو هم که میگی مدرک بیا نتیجه بچه هلپر کردن:)))))))))))))))))))) #تا_امدن_لانچر_صبور_باشیم} و بچه هلپر نکنیم

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...