.Hatef_Night. ارسال شده در 28 اسفند، 1399 ارسال شده در 28 اسفند، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @.Hatef_Night. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @AraZel نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Modir Kol مدارک شکایت:Control Panel Site+Ban List Team Speak توضیحات:سلام خدمت مدیریت محترم. من اومدم داخل سرور و ایشون گفتند بیا ts من هم رفتم و گفتند مایک بگیر من هم مایکم دست دوستم بوده و تنونستم ایشون هم منو به دلیل Adv هم از سرور و ts بن کردند! من الکی بن شدم،درخواست آنبن هم از تیم اسپیک و هم سرور! @MohammadReza
.Hatef_Night. ارسال شده در 28 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 28 اسفند، 1399 ادمین @AraZel اگه مدرکی دارید که من ADV کردم بدید من بفهمم برای چی بن شدم نه این که الکی بدون اینکه کاری بکنم بن بشم! اگه مدرکی دارید بدید!
.Hatef_Night. ارسال شده در 28 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 28 اسفند، 1399 @MohammadReza @MorPHلطفا پیگیری کنید!!!!!
.Hatef_Night. ارسال شده در 28 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 28 اسفند، 1399 لطفا پیگیری کنید من بی دلیل بن شدم!!! @MohammadReza @AghaHeSaM
.Hatef_Night. ارسال شده در 29 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 29 اسفند، 1399 خیلی ممنون از شما مدیر کل عزیز.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری