MohammadRostami ارسال شده در 1 فروردین، 1400 ارسال شده در 1 فروردین، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[G]Nima[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrMarlBoro نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER توضیحات: با سلام.من اینو یه روز کیل لیست کردم بعدش فشار خورد منو بن کرد. منو آنبن کردن و اینو آنرنک کردن.بعدش این دوباره رنکش اومده دستش و امروز اومد تو بازی و منو بن کرد دوباره. درخواست مدرک دارم ازش و در صورت نداشتن مدرک درخواست آنرنک تایم بالا دارم از مدیران مربوطه. @[G]MoHaMaD_MaHDi[C]
Nope ارسال شده در 1 فروردین، 1400 ارسال شده در 1 فروردین، 1400 درود فراوان شما 2 بار منو با اره کیل داید و نمیدونم کیل لیستی که من دارم پس چی حساب میشه ؟ 17 تا صفحه کیل لیست از GoD Champion 12 تا صفحه کیل لیست از PayDar خلاصه میون کلامت شما که نمیدونستی Vip چیه من سنیور هلپر بودم . و اینکه من مدارک موجود رو باید کم حجم کنم و شما باید 23 ساعت صبور باشید تا 2 گیگ فایلو بکنم 20 مگ صبور باشید و نکته آخر : اکانتی که بن شد 20000 تا اسکور داشت و شما اونو خریده بودید و بزودی توسط @AghaHeSaM بن همیشگی میشود . . . صبور باشید تا مدارک آپلود شه . . . : )
[Gc]MoHaMaD_MaHDi ارسال شده در 1 فروردین، 1400 ارسال شده در 1 فروردین، 1400 در 3 دقیقه قبل، [G]Nima[C] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[G]Nima[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrMarlBoro نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER توضیحات: با سلام.من اینو یه روز کیل لیست کردم بعدش فشار خورد منو بن کرد. منو آنبن کردن و اینو آنرنک کردن.بعدش این دوباره رنکش اومده دستش و امروز اومد تو بازی و منو بن کرد دوباره. درخواست مدرک دارم ازش و در صورت نداشتن مدرک درخواست آنرنک تایم بالا دارم از مدیران مربوطه. @[G]MoHaMaD_MaHDi[C] 24 ساعت فرصت برای ارسال مدرک @MrMarlBoro
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری