[FB].Ario ارسال شده در 1 فروردین، 1400 ارسال شده در 1 فروردین، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[PD]EsQuiRe نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[G].AngelNiGhT.[C] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @professional رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : helper II مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/egxn_alire-1.m4v/ توضیحات: سلام درود همونجور که مشاهده میکنید ایشون چیت down/ زدن اسم چیت نمیگم همه بریزن اگه لازم بود با نمونه و اسم چیت رونمایی میکنم خدانگهدار @[G]MoHaMaD_MaHDi[C] 9
ALiDyNaMiC ارسال شده در 1 فروردین، 1400 ارسال شده در 1 فروردین، 1400 چرا جوو سازی میکنی من باگ خوردم وقتی رفتم گوشه ی دیوار دیدی که دیگه نتونستم حرکت کنم و باگ ام درست شد و از سقف بیرون اومدم ! ( از سقف افتادم پایین بخواطر باگ ) !
ALiDyNaMiC ارسال شده در 1 فروردین، 1400 ارسال شده در 1 فروردین، 1400 اسکین ام دیگه قابل حرکت نبود بعد از چند ثانیه باگ بر طرف شد !
[FB].Ario ارسال شده در 1 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 1 فروردین، 1400 در 6 دقیقه قبل، [G].AngelNiGhT.[C] گفته است : چرا جوو سازی میکنی من باگ خوردم وقتی رفتم گوشه ی دیوار دیدی که دیگه نتونستم حرکت کنم و باگ ام درست شد و از سقف بیرون اومدم ! ( از سقف افتادم پایین بخواطر باگ ) ! بزارادمین ها رسیدکی کنن لازم بود خودم میرم همین نوعچیت تست و میفرستم درهمان منطقه 9
[FB].Ario ارسال شده در 1 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 1 فروردین، 1400 در 2 ساعت قبل، [PD]EsQuiRe گفته است : بزارادمین ها رسیدکی کنن لازم بود خودم میرم همین نوعچیت تست و میفرستم درهمان منطقه @PriCe 6
[FB].Ario ارسال شده در 1 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 1 فروردین، 1400 در 5 ساعت قبل، PriCe گفته است : در حاله برسی... چیشد پس علی جان @PriCe 8
[FB].Ario ارسال شده در 2 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 2 فروردین، 1400 در 14 ساعت قبل، [PD]EsQuiRe گفته است : چیشد پس علی جان @PriCe @[G]MoHaMaD_MaHDi[C] رسیدگی کنید اگه فکر نیکنید باگه با نمونه برا شما نمایش میدهم 7
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 2 فروردین، 1400 ارسال شده در 2 فروردین، 1400 در 17 ساعت قبل، [PD]EsQuiRe گفته است : چیشد پس علی جان @PriCe علی جان نمیخواید جوابشو بدین؟ ? جاان?✊️
ReMinDeR ارسال شده در 2 فروردین، 1400 ارسال شده در 2 فروردین، 1400 در 49 دقیقه قبل، [G]Amirkhan[C] گفته است : علی جان نمیخواید جوابشو بدین؟ ? جاان?✊️ کل هلپر؟ 2
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 2 فروردین، 1400 ارسال شده در 2 فروردین، 1400 میتونی شکایت کنی اقای پی دی امیر
[FB].Ario ارسال شده در 3 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 3 فروردین، 1400 در 7 ساعت قبل، [G]Amirkhan[C] گفته است : میتونی شکایت کنی اقای پی دی قضیه همین 100میل میشه ها گفتی نمیدم xD 4
[Gc]MoHaMaD_MaHDi ارسال شده در 3 فروردین، 1400 ارسال شده در 3 فروردین، 1400 هلپر یک اخطار جدی دریافت کرد در صورت مشاهده دوباره آنرنک و برای همیشه از ورود به تیم استف محروم میشود
ارسالهای توصیه شده