Amir_Khan ارسال شده در 6 فروردین، 1400 ارسال شده در 6 فروردین، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: GoDraT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @EsQuiRe نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : سنیور هلپر مدارک شکایت: توضیحات:همه چیز داخل عکس معلوم درخواست آن رنک 1
[Gc]MoHaMaD_MaHDi ارسال شده در 7 فروردین، 1400 ارسال شده در 7 فروردین، 1400 24 ساعت فرصت برای ارسال مدرک 1
_EsQuiRe ارسال شده در 7 فروردین، 1400 ارسال شده در 7 فروردین، 1400 سلام و درود! من اولین بار بود اشتباه ایدی کرده بودم و اولین اشتباه اخطار داره نه انرنک و نه شمارو برینگ دادم کیلتون کردم! بازم تصمیم با رنک بالاتر @[G]MoHaMaD_MaHDi[C] 1
Amir_Khan ارسال شده در 7 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 7 فروردین، 1400 در 17 دقیقه قبل، EsQuiRe گفته است : سلام و درود! من اولین بار بود اشتباه ایدی کرده بودم و اولین اشتباه اخطار داره نه انرنک و نه شمارو برینگ دادم کیلتون کردم! بازم تصمیم با رنک بالاتر @[G]MoHaMaD_MaHDi[C] من داشتم کار انجام میدادم برینگ کردی بعدmr amir اومد از من راب زد پیاده باید برم اون ور مپ اخطار هم میخواین بدین لفظی نباشه وارن بدین 1
Amir_Khan ارسال شده در 7 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 7 فروردین، 1400 در 7 ساعت قبل، [PD]EsQuiRe گفته است : Ss راب زدن را آپلود کنید اس اس ندارم ولی لاگ میتونید چک کنید 1
[Gc]MoHaMaD_MaHDi ارسال شده در 8 فروردین، 1400 ارسال شده در 8 فروردین، 1400 در 13 ساعت قبل، GoDraT گفته است : اس اس ندارم ولی لاگ میتونید چک کنید هلپر یک اخطار دریافت کرد 1
ارسالهای توصیه شده