NaBoOdGaR ارسال شده در 6 تیر، 2021 ارسال شده در 6 تیر، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Naboodgar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:arazel نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :modir kol مدارک شکایت: توضیحات: چند نفر از بچه های کلن قوانین رو انجام ندادن ولی کلا کلن بن خورد من هم از همان کل بودم ممنون میشم ان بنمکنید @MaMaDNiGhT @MoHaMaD_MaHDi
NaBoOdGaR ارسال شده در 7 تیر، 2021 سازنده ارسال شده در 7 تیر، 2021 ممنون میشم من را ان بن کنید از خوبای سرور هستم من بی دلیل بن شده ام
Whale ارسال شده در 7 تیر، 2021 ارسال شده در 7 تیر، 2021 در 1 ساعت قبل، NaboodGar گفته است : ممنون میشم من را ان بن کنید از خوبای سرور هستم من بی دلیل بن شده ام زاارت 1
NaBoOdGaR ارسال شده در 7 تیر، 2021 سازنده ارسال شده در 7 تیر، 2021 در 4 دقیقه قبل، TroII گفته است : زاارت چرا زارت
Whale ارسال شده در 7 تیر، 2021 ارسال شده در 7 تیر، 2021 در 5 دقیقه قبل، NaboodGar گفته است : چرا زارت از خوبای سرور با ارمین hz اومدید سرور لگر انداختید توقع داری بن نشی برادر من
NaBoOdGaR ارسال شده در 7 تیر، 2021 سازنده ارسال شده در 7 تیر، 2021 در 3 دقیقه قبل، TroII گفته است : از خوبای سرور با ارمین hz اومدید سرور لگر انداختید توقع داری بن نشی برادر من ن پسرم من قبل از اینکه اونا بیان من بودم بد ی مدت بای دادم وقتی اومدم با اونا اومدم و کلن زدن دلیل بن دادن منو بگو
Whale ارسال شده در 7 تیر، 2021 ارسال شده در 7 تیر، 2021 در 1 ساعت قبل، NaboodGar گفته است : ن پسرم من قبل از اینکه اونا بیان من بودم بد ی مدت بای دادم وقتی اومدم با اونا اومدم و کلن زدن دلیل بن دادن منو بگو ********************
AQ[A]BBAS ارسال شده در 7 تیر، 2021 ارسال شده در 7 تیر، 2021 در 3 ساعت قبل، NaboodGar گفته است : ممنون میشم من را ان بن کنید از خوبای سرور هستم من بی دلیل بن شده ام با سلام و درود برای ان بن شدن به ای دی @hesamlast_bot در تلگرام پی ام دهید موضوع بسته شد 2
ارسالهای توصیه شده