NaBoOdGaR ارسال شده در 17 فروردین، 1400 ارسال شده در 17 فروردین، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Naboodgar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:arazel نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :modir kol مدارک شکایت: توضیحات: چند نفر از بچه های کلن قوانین رو انجام ندادن ولی کلا کلن بن خورد من هم از همان کل بودم ممنون میشم ان بنمکنید @MaMaDNiGhT @MoHaMaD_MaHDi
[Gc]MoHaMaD_MaHDi ارسال شده در 17 فروردین، 1400 ارسال شده در 17 فروردین، 1400 لطفا رسیدگی کنید @AghaHeSaM
NaBoOdGaR ارسال شده در 18 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 18 فروردین، 1400 ممنون میشم من را ان بن کنید از خوبای سرور هستم من بی دلیل بن شده ام
Whale ارسال شده در 18 فروردین، 1400 ارسال شده در 18 فروردین، 1400 در 1 ساعت قبل، NaboodGar گفته است : ممنون میشم من را ان بن کنید از خوبای سرور هستم من بی دلیل بن شده ام زاارت 1
NaBoOdGaR ارسال شده در 18 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 18 فروردین، 1400 در 4 دقیقه قبل، TroII گفته است : زاارت چرا زارت
Whale ارسال شده در 18 فروردین، 1400 ارسال شده در 18 فروردین، 1400 در 5 دقیقه قبل، NaboodGar گفته است : چرا زارت از خوبای سرور با ارمین hz اومدید سرور لگر انداختید توقع داری بن نشی برادر من
NaBoOdGaR ارسال شده در 18 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 18 فروردین، 1400 در 3 دقیقه قبل، TroII گفته است : از خوبای سرور با ارمین hz اومدید سرور لگر انداختید توقع داری بن نشی برادر من ن پسرم من قبل از اینکه اونا بیان من بودم بد ی مدت بای دادم وقتی اومدم با اونا اومدم و کلن زدن دلیل بن دادن منو بگو
Whale ارسال شده در 18 فروردین، 1400 ارسال شده در 18 فروردین، 1400 در 1 ساعت قبل، NaboodGar گفته است : ن پسرم من قبل از اینکه اونا بیان من بودم بد ی مدت بای دادم وقتی اومدم با اونا اومدم و کلن زدن دلیل بن دادن منو بگو ********************
DieEmpty ارسال شده در 18 فروردین، 1400 ارسال شده در 18 فروردین، 1400 در 3 ساعت قبل، NaboodGar گفته است : ممنون میشم من را ان بن کنید از خوبای سرور هستم من بی دلیل بن شده ام با سلام و درود برای ان بن شدن به ای دی @hesamlast_bot در تلگرام پی ام دهید موضوع بسته شد 2
ارسالهای توصیه شده