[G]Amirkhan[C] 29 ارسال شده در چهارشنبه در 21:54 در 8 دقیقه قبل، EsQuiRe گفته است : مهم نی به به خودت رنک نداشتم رنک نداشتی با اک مولتی اومدی چیت میزنی سرور و.... بودی بعد میگی دارم تست میکنم چیت؟ بهد میای شکایت میکنی با چه رویی 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EsQuiRe 6 ارسال شده در چهارشنبه در 21:56 در هم اکنون، [G]Amirkhan[C] گفته است : رنک نداشتی با اک مولتی اومدی چیت میزنی سرور و.... بودی بعد میگی دارم تست میکنم چیت؟ بهد میای شکایت میکنی با چه رویی انصافا تو یکی چی میگی دیگه اینم فیلمت https://uupload.ir/view/b1uy_cheat_helper_amirkhan_amp_arthor-1.m4v/ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]Amirkhan[C] 29 ارسال شده در چهارشنبه در 21:56 در 2 دقیقه قبل، EsQuiRe گفته است : اینا که من نیستم رفیقامن گیمر امیربهت اک مولتیاش میداد میومدی داخلشون : مهدی میرزایی - امیرحسین احمدی 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.FanTom. 5 ارسال شده در چهارشنبه در 21:57 در 7 دقیقه قبل، EsQuiRe گفته است : Duel سره زندگیت با فیلم تو اول ی فیلم از duel خودت بدون آهنگ بزار بعد بیا بگو duelسر زندگیت بچه سال 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlaDe 1 ارسال شده در چهارشنبه در 21:57 🤣🤣 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EsQuiRe 6 ارسال شده در چهارشنبه در 21:57 در 1 دقیقه قبل، [G]Amirkhan[C] گفته است : گیمر امیربهت اک مولتیاش میداد میومدی داخلشون : مهدی میرزایی - امیرحسین احمدی باز خوبه اهل کابل نیستیم xD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]Amirkhan[C] 29 ارسال شده در چهارشنبه در 21:58 در هم اکنون، EsQuiRe گفته است : انصافا تو یکی چی میگی دیگه اینم فیلمت https://uupload.ir/view/b1uy_cheat_helper_amirkhan_amp_arthor-1.m4v/ اره من چیت اسپید هک زدم وارنش گرفتم 150تا طلا از دس دادم پیسی چک شدم خودتم تو چنل بودی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EsQuiRe 6 ارسال شده در چهارشنبه در 21:58 در هم اکنون، .FanTom. گفته است : تو اول ی فیلم از duel خودت بدون آهنگ بزار بعد بیا بگو duelسر زندگیت بچه سال اون الان میزارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EsQuiRe 6 ارسال شده در چهارشنبه در 21:58 در هم اکنون، [G]Amirkhan[C] گفته است : اره من چیت اسپید هک زدم وارنش گرفتم 150تا طلا از دس دادم پیسی چک شدم خودتم تو چنل بودی نه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlaDe 1 ارسال شده در چهارشنبه در 21:59 در 8 دقیقه قبل، EsQuiRe گفته است : Duel سره زندگیت با فیلم همچی به ی گیم ختم نیمشه 🙂 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]Amirkhan[C] 29 ارسال شده در چهارشنبه در 22:00 در هم اکنون، EsQuiRe گفته است : نه اشکالی نداره راستی اون خونه های gs2 با پول واقعی خریده بودی دیگه؟ 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EsQuiRe 6 ارسال شده در چهارشنبه در 22:01 در هم اکنون، [G]Amirkhan[C] گفته است : اشکالی نداره راستی اون خونه های gs2 با پول واقعی خریده بودی دیگه؟ نه 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.FanTom. 5 ارسال شده در چهارشنبه در 22:01 در 1 دقیقه قبل، [G]Amirkhan[C] گفته است : اشکالی نداره راستی اون خونه های gs2 با پول واقعی خریده بودی دیگه؟ برا اینا که خایه های ارازل کند تا خونه بهش داد 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]Amirkhan[C] 29 ارسال شده در چهارشنبه در 22:02 در هم اکنون، EsQuiRe گفته است : نه اخی. راستی من بوشهرم اومدی یه سر بزن درخدمتیم هم شهری مدیرکل حسام مورف هسیم 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EsQuiRe 6 ارسال شده در چهارشنبه در 22:02 در هم اکنون، .FanTom. گفته است : برا اینا که خایه های ارازل کند تا خونه بهش داد اس اس خرید طلا بدم¿¡ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SilVeR.ShaDeS 45 ارسال شده در چهارشنبه در 22:03 در 2 دقیقه قبل، [G]Amirkhan[C] گفته است : اشکالی نداره راستی اون خونه های gs2 با پول واقعی خریده بودی دیگه؟ تو خودت هلپری الان باز داری داخل سایت کل راه میندازی؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]Amirkhan[C] 29 ارسال شده در چهارشنبه در 22:03 در 1 دقیقه قبل، EsQuiRe گفته است : اس اس خرید طلا بدم¿¡ لاگ چک میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]Amirkhan[C] 29 ارسال شده در چهارشنبه در 22:04 در 1 دقیقه قبل، SilVeR.ShaDeS گفته است : تو خودت هلپری الان باز داری داخل سایت کل راه میندازی؟ ب پستی ک ب شما مربوط نیس دخالت نکن بعد دارم کارایی ک میکنه براش توضیح میدم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EsQuiRe 6 ارسال شده در چهارشنبه در 22:04 در هم اکنون، [G]Amirkhan[C] گفته است : لاگ چک میشه مهم نیس به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlaDe 1 ارسال شده در چهارشنبه در 22:04 در هم اکنون، SilVeR.ShaDeS گفته است : تو خودت هلپری الان باز داری داخل سایت کل راه میندازی؟ داری میمالیااا به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.FanTom. 5 ارسال شده در چهارشنبه در 22:05 در 1 دقیقه قبل، SilVeR.ShaDeS گفته است : تو خودت هلپری الان باز داری داخل سایت کل راه میندازی؟ جو جو تو برو ساعت 5اگه تخم کردی بیا تی اس به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EsQuiRe 6 ارسال شده در چهارشنبه در 22:07 در 9 دقیقه قبل، .FanTom. گفته است : تو اول ی فیلم از duel خودت بدون آهنگ بزار بعد بیا بگو duelسر زندگیت بچه سال خوب بیا بچه سال اینم Duel با صدا با آقای ادعا امیر خان https://uupload.ir/view/iocm_vid-20210407-wa0001.mp4/ @[G]Amirkhan[C] Ez باو به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlaDe 1 ارسال شده در چهارشنبه در 22:09 در هم اکنون، EsQuiRe گفته است : خوب بیا بچه سال اینم Duel با صدا با آقای ادعا امیر خان https://uupload.ir/view/iocm_vid-20210407-wa0001.mp4/ @[G]Amirkhan[C] Ez باو فشار؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EsQuiRe 6 ارسال شده در چهارشنبه در 22:09 در هم اکنون، BlaDe گفته است : فشار؟ آب قند بزن به مولا به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]Amirkhan[C] 29 ارسال شده در چهارشنبه در 22:10 در 3 دقیقه قبل، EsQuiRe گفته است : خوب بیا بچه سال اینم Duel با صدا با آقای ادعا امیر خان https://uupload.ir/view/iocm_vid-20210407-wa0001.mp4/ @[G]Amirkhan[C] Ez باو تو اول فتوشاپی ک انجام دادی با گوشی جمع کن حالا ما با دوبار کیل شدن فشار نمیخوریم نمیدونم چرا وقتی ادم با پیسی خودش نیس کیل لیس میشه paydar ta paydar xD 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر