رفتن به مطلب

abuse falcon

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کسی که شکایت دارد: SilVeR.ShaDeS

نام ادمینی که از ان شکایت دارید: @MoHaMaD_MaHDi

رنک ادمینی که از ان شکایت دارید:Falcon

توضیحات: درخواست مدرک که بی دلیل 250 مین و یک وارن دادی مدرک چیت داری؟ اپلود کن 

@MohammadReza میبینین که به راحتی ابیوس میکنن

• Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 1
  • Sad 1
  • hungry 1
  • in love 1
arenagame_samp
ارسال شده در
در 8 دقیقه قبل، SilVeR.ShaDeS گفته است :

نام کسی که شکایت دارد: SilVeR.ShaDeS

نام ادمینی که از ان شکایت دارید: @MoHaMaD_MaHDi

رنک ادمینی که از ان شکایت دارید:Falcon

توضیحات: درخواست مدرک که بی دلیل 250 مین و یک وارن دادی مدرک چیت داری؟ اپلود کن 

@MohammadReza میبینین که به راحتی ابیوس میکنن

پست قبلی ازت که ازت شکایت کردم ایمت بسیار واضح بود یعنی پدر سمپ هم اینجوری نمیزد

• Like 1
ارسال شده در

مدرک ایم

فیلمی هم که گذاشتی به ضرر خودت تموم شد فیلمت هم که یه تازه وارد ببینه میفهمه که ایمی!

• Like 1
ارسال شده در
در 26 دقیقه قبل، [G].CaPTaiN.[C] گفته است :

مدرک ایم

فیلمی هم که گذاشتی به ضرر خودت تموم شد فیلمت هم که یه تازه وارد ببینه میفهمه که ایمی!

من حتی کلوهم ندارم هر لحظه هم اماده پیسی چکم یعنی این بود مدیریت ارنا؟

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • hungry 1
  • in love 1
ارسال شده در
در 36 دقیقه قبل، [G].CaPTaiN.[C] گفته است :

مدرک ایم

شما سطحت پایینه فایت میدی من چیکار کنم؟ نحوه شات دادن منم طبیعیه و دمیج دادن نگاه کن! چه وضعشه اخه مدیر کال هایه گرامی رسیدگی کنین 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Confused 1
  • hungry 1
  • in love 1
ارسال شده در
در 25 دقیقه قبل، SilVeR.ShaDeS گفته است :

من حتی کلوهم ندارم هر لحظه هم اماده پیسی چکم یعنی این بود مدیریت ارنا؟

چیت های over ساخته بهت xD

• Like 2
ارسال شده در
در 34 دقیقه قبل، SilVeR.ShaDeS گفته است :

شما سطحت پایینه فایت میدی من چیکار کنم؟ نحوه شات دادن منم طبیعیه و دمیج دادن نگاه کن! چه وضعشه اخه مدیر کال هایه گرامی رسیدگی کنین 

مدیر کال ها لطفا رسیدگی کنید☹

• Like 2
ارسال شده در

با سلام

لطفا مدرک از ابیوس ارائه دهید تا برسی شود

برای استفاده از برنامه های شخص ثالث هیچ نیازی به سمپ فانس و کلو نیس و چیت را می توان بدون  این ابزار  ران داد

اگر ادعایه پاک بودن در گیم را دارید در عمل ان را ثابت کنید با حرف از شهروند بودن زدن ادعایه مافیا بودن از بین نمی رود

لطفا تا برسی شکایت توسط رنک بالا صبور باشید و از ایجاد اسپم خودداری کنید در غیر اینصورت شکایت رد میشود

• Like 3
ارسال شده در
در 3 دقیقه قبل، Revolutionary گفته است :

با سلام

برای استفاده از برنامه های شخص ثالث هیچ نیازی به سمپ فانس و کلو نیس و چیت را می توان بدون  این ابزار  ران داد

اگر ادعایه پاک بودن در گیم را دارید در عمل ان را ثابت کنید با حرف از شهروند بودن زدن ادعایه مافیا بودن از بین نمی رود

لطفا تا برسی شکایت توسط رنک بالا صبور باشید و از ایجاد اسپم خودداری کنید در غیر اینصورت شکایت رد میشود

250 مین جیل داده با یه وارن مدرک میخاد؟ اول به هم کلنی های خودتون یاد بدین شکایت کسی دخالت نکنن بعد بیایین بگین اسپم نکنین!

تو فیلم شما قفل کردن رو پلیر میبینین؟ حتی داخل یکی از فیلما 3تا شات خطا رفته=) رنک بالاتر برای این پست فالکون نیس خود مدیرکل باید بیاد و رسیدگی کنه!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Sad 1
  • in love 1
ارسال شده در
در 3 دقیقه قبل، Revolutionary گفته است :

با سلام

حرف حق زد ?

• Like 1
ارسال شده در

چقدر جالب

هم کلنی شما چیتش میوفته تو فیلم اونم No Spread واضح xD بعد هم کلنی ما فیلم از Duel میگیره بن میشه  البته مشکل از شما نیست مشکل از فشاریه که بهتون وارد کردیم ?

ارسال شده در
در 9 دقیقه قبل، Black_FiGhTT گفته است :

چقدر جالب

هم کلنی شما چیتش میوفته تو فیلم اونم No Spread واضح xD بعد هم کلنی ما فیلم از Duel میگیره بن میشه  البته مشکل از شما نیست مشکل از فشاریه که بهتون وارد کردیم ?

امتحان کن روی nrg جی کن با uzi تیر بزن خودت میبینی no spread نیست!

ارسال شده در
در 35 دقیقه قبل، [G]Amirkhan[C] گفته است :

علکی؟ XD یا الکی ؟ xD

باز زیر پست کسی چیز خوریو شروع کردی؟ زیر کیبوردت باش دیگه میای ک.شعر تلاوت میکنی کلفته  علکیو اینجوری نوشتم 

• Thanks 1
  • Haha 1
ارسال شده در
در 11 دقیقه قبل، SilVeR.ShaDeS گفته است :

باز زیر پست کسی چیز خوریو شروع کردی؟ زیر کیبوردت باش دیگه میای ک.شعر تلاوت میکنی کلفته  علکیو اینجوری نوشتم 

میتونی تو تی اس همینو بگی؟ 

• Like 1
ارسال شده در
در 11 دقیقه قبل، SilVeR.ShaDeS گفته است :

فردا زنگت میزنم بینم چ میگی

• Like 2
ارسال شده در
در 3 دقیقه قبل، [G]Amirkhan[C] گفته است :

فردا زنگت میزنم بینم چ میگی

فردا چرا؟ الان بزن یکم با لحجت بخندیم

• Haha 1
  • in love 1
ارسال شده در
در 5 ساعت قبل، SilVeR.ShaDeS گفته است :

میتونی مایک بگیری؟ اخه هرکی زنگت زده برنداشتی میگن هروقت بالا سری داری بر نمیداری بعد اسمتو نقطه میزاری میای تی اس اخه ?

• Like 2
ارسال شده در

#Sath        آخه تو میخوای کل کنی بچه سال ؟

در 6 ساعت قبل، SilVeR.ShaDeS گفته است :

آخه تو میخوای مایک بگیری ؟ تا حالا ۱ بار خونتون خالی شد اومدی داد زدی بعد رفتی زیر مایک !  حالا آلان میگی با لحجت بخندم ؟ تو مال کل نیستی خب بچه سال به ما نمی‌خوری 

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...