[Gc]ArThuR ارسال شده در 22 فروردین، 1400 ارسال شده در 22 فروردین، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]ArThuR[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Communist نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : gc رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : اوونر مدارک شکایت: توضیحات : @[G]MMD_DJ[C] یکی از دوستای منه ایشون اصلا نمیدونه چیت چیه خودم بهش سرورو دارم یاد میدم ایشون این پلیرو بن داده دارم میگم مدرک داری از چیتش که تو دلیل بنش زدی چیت ؟ اینجوری داره جواب میده هم داره کل میکنه هم ابیوز کرده @Revolutionary @MaMaDNiGhT @MohammadReza @[G]MoHaMaD_MaHDi[C]
ALiDyNaMiC ارسال شده در 22 فروردین، 1400 ارسال شده در 22 فروردین، 1400 ایشون به این رنک اومده نصف پلیر های سرور رو بن داده ! واقعا مسخره شده اون دفعه ام FaLCoN گرفت سرور رو خراب کرد الان باز هم داره تکرار میشه ! هنوز 1 روز از رنکش نرفته داره کل کل میکنه و فکر میکنه Modirkol سروره ! @[G]MoHaMaD_MaHDi[C] @MaMaDNiGhT
DieEmpty ارسال شده در 22 فروردین، 1400 ارسال شده در 22 فروردین، 1400 با سلام و درود منتظر ارائه دفاعیت ادمین نام برده طی 24 ساعت اینده هستیم @Communist
[FB].Ario ارسال شده در 22 فروردین، 1400 ارسال شده در 22 فروردین، 1400 در 4 ساعت قبل، [G].ManipulatoR.[C] گفته است : ایشون به این رنک اومده نصف پلیر های سرور رو بن داده ! واقعا مسخره شده اون دفعه ام FaLCoN گرفت سرور رو خراب کرد الان باز هم داره تکرار میشه ! هنوز 1 روز از رنکش نرفته داره کل کل میکنه و فکر میکنه Modirkol سروره ! @[G]MoHaMaD_MaHDi[C] @MaMaDNiGhT فعلا فالکون پایدار ر و پرونده نه میکی
Ali ارسال شده در 22 فروردین، 1400 ارسال شده در 22 فروردین، 1400 درود و خسته نباشید طبق مدارک ارسال شده از طرفه شاکی پلیر مربوطه حق هیچگونه دخالت در کار Owner ما یعنی جناب @Communist ندارند و طبق قانون و قوانینی که سرور ارنا گیم ارائه دادن باید در سایت شکایت و رسیدگی بشه. موضوع رسیدگی و بسته شد. Down
ارسالهای توصیه شده