SlayeR. ارسال شده در 22 فروردین، 1400 ارسال شده در 22 فروردین، 1400 نام کسی که شکایت داره: SeCReT نام کسی که از او شکایت دارم: Miki مدرک: منتظر مدرک از این ادمین با تشکر از مدیریت GoDChampioN :) 1
SlayeR. ارسال شده در 22 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 22 فروردین، 1400 ایشون بدون هماهنگی allcar میکنن و بنده شکایت دارم مدرک اینکه Allcar دادید رو در همین پست بذارید مدرک:( یعنی اینکه ماشینی باگ شده بود یا مشکلی پیش اومده بوده که هی شما پشت سره هم allcar میدی ؟!)
SlayeR. ارسال شده در 22 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 22 فروردین، 1400 در هم اکنون، [G]SeCReT[C] گفته است : ایشون بدون هماهنگی allcar میکنن و بنده شکایت دارم مدرک اینکه Allcar دادید رو در همین پست بذارید مدرک:( یعنی اینکه ماشینی باگ شده بود یا مشکلی پیش اومده بوده که هی شما پشت سره هم allcar میدی ؟!) و سره همین Allcar باعث منفی خوردن کلن ما شدش !
Ali ارسال شده در 23 فروردین، 1400 ارسال شده در 23 فروردین، 1400 درود. @Communist تا 24 ساعت اینده وقت دارید مدارک خود رو ارائه بدین.
DieEmpty ارسال شده در 23 فروردین، 1400 ارسال شده در 23 فروردین، 1400 با سلام و درود ادمین به دلیل ارائه نکردن مدارک در خواست شده و مولتی ابیوس از رنک خود برکنار شد موضوع رسیدگی و بسته شد
ارسالهای توصیه شده