[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 28 فروردین، 1400 ارسال شده در 28 فروردین، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[G]AmirKhan[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Communist نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :OwnerStaff مدارک شکایت: توضیحات: بازم داره داخل چت پابلیک فحش میده سرش و تهش یعنی چی؟ درخواست انرنک دارم @Revolutionary @MoHaMaD_MaHDi 2
ReDHooD ارسال شده در 28 فروردین، 1400 ارسال شده در 28 فروردین، 1400 در 3 ساعت قبل، [G]Amirkhan[C] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:[G]AmirKhan[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Communist نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :OwnerStaff مدارک شکایت: توضیحات: بازم داره داخل چت پابلیک فحش میده سرش و تهش یعنی چی؟ درخواست انرنک دارم @Revolutionary @MoHaMaD_MaHDi سلام خدمت شما گل عزیز شکوفته نوجوان سر حال عزیزم خدمتت عرض کنم فحش نمیدن دقت کنی پلیر خوشگل ReDoX میگه پیسی چک سر منیجر یا ... اینم به شوخی میگه سره چی مثلا میگه سرش یا تهش این جنبه فان داره خود پلیر خوشگل و نازنین میتونست دفاع کنه بیاد سایت اما دید فانه چیزی نگفت . من قصد دخالت ندارم اما من اون لحظه انلاین بودم و اومدم بگم جنبه فان داره سوتفاهم نشه یچیزی دیگه خدمت شما ادمین استف شاید بدونی اما یاداوری میکنم با اجازه استف علیه استف شکایت نمیکنه این موضوع رو در تیم اسپیک یا در چت Pm حل کنید . 1
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 28 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 28 فروردین، 1400 در 44 دقیقه قبل، SheRiFF گفته است : سلام خدمت شما گل عزیز شکوفته نوجوان سر حال عزیزم خدمتت عرض کنم فحش نمیدن دقت کنی پلیر خوشگل ReDoX میگه پیسی چک سر منیجر یا ... اینم به شوخی میگه سره چی مثلا میگه سرش یا تهش این جنبه فان داره خود پلیر خوشگل و نازنین میتونست دفاع کنه بیاد سایت اما دید فانه چیزی نگفت . من قصد دخالت ندارم اما من اون لحظه انلاین بودم و اومدم بگم جنبه فان داره سوتفاهم نشه یچیزی دیگه خدمت شما ادمین استف شاید بدونی اما یاداوری میکنم با اجازه استف علیه استف شکایت نمیکنه این موضوع رو در تیم اسپیک یا در چت Pm حل کنید . چرا خودتون نخود هر اش میکنی؟ الانم یه اخطار میگیری بخاطر دخالت بعد من هم کلنی redox هستم خودش هم در جریان در پستی هم ک ب شما مربوط نیس دخالت نکن 3 1
DieEmpty ارسال شده در 28 فروردین، 1400 ارسال شده در 28 فروردین، 1400 با سلام اخطارات لازم داده خواهد شد موضوع رسیدگی و بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده