EsMaT ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 م کاربری کسی که شکایت دارد:zAN.salite نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Amirkhan نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :.. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :.. مدارک شکایت:.. توضیحاتایشون منو از سرور بن کرده به دلیل چیت ولی اون موده و اصلا کلو نیس مود bmw هستش درخواست ان بن و ان رنک ایشون رو دارم
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 در 13 دقیقه قبل، PaTrik گفته است : م کاربری کسی که شکایت دارد:zAN.salite نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Amirkhan نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :.. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :.. مدارک شکایت:.. توضیحاتایشون منو از سرور بن کرده به دلیل چیت ولی اون موده و اصلا کلو نیس مود bmw هستش درخواست ان بن و ان رنک ایشون رو دارم با سلام همنطور که خودتون دیدین چیت amozesh amozesh پیدا کردم بعد اگر خواستین بیاین تیم اسپیک برای دیدن فیلم از pc check که گرفتم با تشکر 1
EsMaT ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 در هم اکنون، [G]GodGamerIran[C] گفته است : سلام من و @[G]GELADIATOR[C] در تیم اسپیک حضور داشتیم و من شنیدم که امیرخان گفت یک چیت در pc شما پیدا شد. قصد دخالت ندارم و من شاهد بودم. ادمین های رنک بالا درخواست پیگیری رو ازتون دارم با تشکر در هم اکنون، [G]GodGamerIran[C] گفته است : سلام من و @[G]GELADIATOR[C] در تیم اسپیک حضور داشتیم و من شنیدم که امیرخان گفت یک چیت در pc شما پیدا شد. قصد دخالت ندارم و من شاهد بودم. ادمین های رنک بالا درخواست پیگیری رو ازتون دارم با تشکر لطفا فیلم رو اپلود کنید
EsMaT ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 در هم اکنون، PaTrik گفته است : لطفا فیلم رو اپلود کنید من یدونه چیت هم نداشتم میتونید بیاید انی دسک نگاه کنید!
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 در 19 دقیقه قبل، PaTrik گفته است : م کاربری کسی که شکایت دارد:zAN.salite نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Amirkhan نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :.. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :.. مدارک شکایت:.. توضیحاتایشون منو از سرور بن کرده به دلیل چیت ولی اون موده و اصلا کلو نیس مود bmw هستش درخواست ان بن و ان رنک ایشون رو دارم 1
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 حجم فیلم زیاد بود مدت هم زیاد ss گرفتم فیلم خواستید به تیم اسپیک مراجعه کنید
EsMaT ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 لطفا بیاید ببنید من چیتی در فایل بازیم نیس
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 چیت اموزش اموزش کلو سمپ فانس میخواد مگه؟
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 در 1 دقیقه قبل، PaTrik گفته است : و اصلا پی سی من نیس این ! پیسی تو نیس نپس اون کیه پایین ایدی انی دسک داده xD
EsMaT ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 خخخخ تی اس من پلاگین روش نصب شده و سیاه است اصلا خخخ
EsMaT ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 در هم اکنون، [G]Amirkhan[C] گفته است : پیسی تو نیس نپس اون کیه پایین ایدی انی دسک داده xD پی اس خودته!
EsMaT ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 در هم اکنون، PaTrik گفته است : پی اس خودته! و اگر ببنید که من اصلا تی اس ام رنگش سیاه است پلاگین نصب کردم روش Xd
EsMaT ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 در هم اکنون، PaTrik گفته است : و اگر ببنید که من اصلا تی اس ام رنگش سیاه است پلاگین نصب کردم روش Xd خواستید دروغ بگید زایه نگید
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 در هم اکنون، PaTrik گفته است : پی اس خودته! پیسی من ویندوز 10 مال تو ویندوز 7 xD 2
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1400 مدرک پی سی چک صحیح میباشد و بن پلیر بجاست 2
ارسالهای توصیه شده