DaDi ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 1400 نام شاکی : @DaDi نام متخلف : @[G]ARYO[C] مدارک : http://uplod.ir/j7cwwd0qg14n/4.mp4.htm موضوع : من داشتم گل میکاشتم ایشون بعد چند دقیقه با تلپورت رو به روی ما با فاصله ظاهر شد و با ادویزارد اومد تا گل های من رو بر داشت کنه. من تقاضایه آن رنک دارم لطفا رسیدگی کنید. نام ادمین ناظر : ......
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 من با ادویزارد پرواز میکردم و گیاه رو دیدم هیچ گونی goto و tp در فیلم مشاهده نشد و برداشتن گیاه پلیر های دیگر بلا مانع است پایان 3
DieEmpty ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 با سلام برداشت گیاه توسط دیگر پلیر ها مانعی ندارد اگر مدرک تلپورت ایشون وجود دارد زیر همین تایپک ارائه دهید تا بررسی شود 2
TheAlireza ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 در 40 دقیقه قبل، [G][aryo]__0z..x0[C] گفته است : من با ادویزارد پرواز میکردم و گیاه رو دیدم هیچ گونی goto و tp در فیلم مشاهده نشد و برداشتن گیاه پلیر های دیگر بلا مانع است پایان شما اول خودتو tp کردی توی منطقه بعد با ادویزارد اومدی برای برداشت کردن گیاه.
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1400 در 4 ساعت قبل، Snow_Man گفته است : شما اول خودتو tp کردی توی منطقه بعد با ادویزارد اومدی برای برداشت کردن گیاه. همچین چیزی در فیلم دیده نشده و انجام هم نشده پس شکایت شما بی دلیل است 3
[FB].Ario ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 در 10 ساعت قبل، [G][aryo]__0z..x0[C] گفته است : همچین چیزی در فیلم دیده نشده و انجام هم نشده پس شکایت شما بی دلیل است ببخشید نمیخوام دخالت کنم ولی گیاه برداشتن تو حالت ادمین مود مجاز شده؟!
DieEmpty ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 با سلام موضوع به دلیل عدم ارسال مدرک مردود اعلام شد. ادمین به دلیل استفاده از ادویزارد و ادمین مد وارن دریافت کرد موضوع بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده