amin.3731 ارسال شده در 2 مرداد، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2021 آقای آریو عزیز آقای محترم من فحش ندادم که معلق کردی اگر اون موقع که وارد سرور شدم احترام خودتو نگه میداشتی درست حرف میزدی و وقتی بهت گفتم من سرکار بودم و نمیگفتی باید چک میکردی الان من با تو بد حرف نمیزدم هرکی هستی برای خودتی پس لطفا احترام خودتو نگهدار وقتی کم میاری موضوع رو قفل نکن اجازه بده مالک سرور بیاد رسیدگی کنه تو فقط یک منیجری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQ[A]BBAS ارسال شده در 2 مرداد، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2021 با سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز استفاده از چیت و یا هرنوع تقلب در بازی منجر به محروم شدن شما از سرور خواهد شد گویا ادمین مربوطه به شما شک پیدا کرده که شما برای پی سی چک احضار فرمود خاطر نشان می سازیم که فرایند پی سی چک تنها در دسترس برخی از ادمین های با تجربه ما هست و امکان نفوذ به پی سی شما و خرق فایل های شما وجود ندارد پس خاطر جمع باشید لطفا قوانین عمومی سرور را مطالعه کنید تا دچار مشکلی در گیم نشوید با تشکر 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin.3731 ارسال شده در 3 مرداد، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2021 سلام و درود آقا عباس هر فایلی که بخواید من براتون توی تلگرام یا واتس اپ میفرستم اما پی سی چک شرمنده من قبلا بخاطر پی سی چک که قرار بود یک نرم افزار نصب کنم هک شدم و کارم به دادگاه کشیده نمیتومم دوباره تکرار کنم اگر فایلی از بازی رو میخواید براتون میفرستم فقط آدرس فایل رو به من بدین کپی میگیرم و براتون میفرستم اما از بابت پی سی چک شرمنده نمیتونم اگر امکانش نیست که همین به صورت محدود بمونم و از سرور استفاده نمیکنم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQ[A]BBAS ارسال شده در 3 مرداد، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2021 اکانت شما رفع محدودیت شد هم اکنون می توانید به جمع ارنا گیمی ها بپیوندید. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin.3731 ارسال شده در 3 مرداد، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2021 خیلی ممنونم از شما دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده