[FB].Ario ارسال شده در 16 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Big_EsQuiRe نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[G]MoHaMaD_MaHDi[C] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت: توضیحات: اصلا شما نمیدونید معنی.adv.چی میشه adv.یعنی تبلیغ و اینکه مدرک بزارین 2 5
Ali ارسال شده در 16 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 1400 درود. فالکون مربوطه تا ۲۴ ساعت اینده وقت دارن مدارک خود را ارائه دهند در غیر این صورت برخورد خواهد شد.
[Gc]MoHaMaD_MaHDi ارسال شده در 16 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 1400 با عرض سلام اینهم مدراک شما ADV #1 ADV #2 موضوع مخفی و تنها برای ادمین های قابل رویت است 1
[FB].Ario ارسال شده در 16 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 16 اردیبهشت، 1400 در 16 دقیقه قبل، MoHaMaD_MaHDi گفته است : با عرض سلام اینهم مدراک شما ADV #1 ADV #2 موضوع مخفی و تنها برای ادمین های قابل رویت است این چه مدرکی؟ من اصلا همچین حرفی نزدم یعنی چه عجب اگه زدم پس چرا همون پست که دیروز گزاشتن دیلیت دادی؟ یه چی بوده که پست و دلیلت دادی در مدرک اول موضوع پستو نگاه کنید من در همون قسمت میرم پستم نیست رو عکس ادیت شدس و فتوشاپ و کاملا ضایع است و حتی در ابن مدرکا هم من ای پی یا اسم سروری نبردم با اینکه فتوشاپه یه چند تا کلایه از مدیریت داشتم همین شما باید به من اخطار بدید تو سایت اگه اینجوری که من یه ویس دارم ادمین استف شما به ارنا و مدیر کل و اقای علی پرایس فش ناموس دادن درخواست رسیدگی لطفا اسپم ندهید @PriCe 3
[FB].Ario ارسال شده در 16 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 16 اردیبهشت، 1400 در 3 ساعت قبل، .EsQuiRe گفته است : این چه مدرکی؟ من اصلا همچین حرفی نزدم یعنی چه عجب اگه زدم پس چرا همون پست که دیروز گزاشتن دیلیت دادی؟ یه چی بوده که پست و دلیلت دادی در مدرک اول موضوع پستو نگاه کنید من در همون قسمت میرم پستم نیست رو عکس ادیت شدس و فتوشاپ و کاملا ضایع است و حتی در ابن مدرکا هم من ای پی یا اسم سروری نبردم با اینکه فتوشاپه یه چند تا کلایه از مدیریت داشتم همین شما باید به من اخطار بدید تو سایت اگه اینجوری که من یه ویس دارم ادمین استف شما به ارنا و مدیر کل و اقای علی پرایس فش ناموس دادن درخواست رسیدگی لطفا اسپم ندهید @PriCe @PriCe
[FB].Ario ارسال شده در 17 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 17 اردیبهشت، 1400 در ۱ ساعت قبل، [G]MoZ[C] گفته است : فوتوشاپ ؟ XD عجب سطو XDDDDD عزیز دل شما منیجری تو سایت نگرفتی نمیدونی سایت ارنا درهای مخفی داره واس خودش XD البته به سینیوری رسیدین که اونم کشیدم زیرت پسرم =( مگه آرنا مثل اون سگ دونی که ای دی ویشو کردیه XDDDDD LOL بچه جون ایشون فالکون سروره یاد بگیر با بزرگترت درست چت کنی نوچ نوچ نوچ فوتوشاپ یعنی چی ؟ مگه همه مثل جنابعالی مدرک ادیتش شده پست میکنن ؟ - ادب از که آموختی ؟ + ادبو ولش فوتوشاپو بچسب یه حرکتایی میزنم پشم ریزون بهلول با مولتی نیا و اینکه. ADV.هیچ جا رو من نکردم اسپم ندهید منتظر رسیدگی باشید
2Hezari ارسال شده در 17 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 1400 بسم الله رحمان رحیم : من پی دی مهدی هستم من چیتی ندارم ولی نیم تگم میفته - من ای دی وی نکردم ولی اسکرینشو ادمین پیدا میکنه - من دیوار آگهی فروش اکانت آرنا نذاشتم شمارشم مال خودم نیست - ک زنگ میزنی صدای خودشه - من یک باگر هستم - من یک چیتر نیستم - ------------------------------------- #جمع_کنید_ناموسا
[FB].Ario ارسال شده در 17 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 17 اردیبهشت، 1400 در 8 ساعت قبل، _Haj_ErFaN_ گفته است : با سلام و درود خدمت پلیر های عزیز لطفا در سایت کل نکنید و در موضوعی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید @2Hezari @[G]MoZ[C] تا بررسی موضوع توسط ادمین مربوطه صبور باشید. @PriCe
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 17 اردیبهشت، 1400 مدیرکل ارسال شده در 17 اردیبهشت، 1400 بررسی شد. بسته شد. 2
ارسالهای توصیه شده