[FB].Ario ارسال شده در 9 مرداد، 2021 ارسال شده در 9 مرداد، 2021 (((((((((((((((توضیحات کاملا خونده شود!!!!!!!!!!)))))))))) نام کاربری کسی که شکایت دارد: @EsQuiRe نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[G]NVD[C] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :.. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: . رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:none مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/avc_ajab_baba_ajab-1_nqxu.mp4/ توضیحات: سلام و درود من کاری به تنظیماتی که ایشون چینده بد یا خوب میزنه ندارم یا اصلا چقد از. hp. من رفته من با. silent aim.ایشون کار دارم که اگه دقت کنید اصلن ایشون نشونشون رو من نمیوفته و رو به اون ور تیر میزنن و توسط silent aim.که به هرجا تیر میزنی میخوره به پلیر این اتفاق میفته و میتونین در اول فایت به تیر زدن ایشون نگاه کنید بع کجا تیر میزنه میخوره به من و فیلم با کیفیت گزاشتم و پینگ ایشون نشون دادم وقت نگید ایشون.لگ بوده با توجه به اون توضیحات ایشون چون دوبار بن شده این سری باید ده روز بن شه با توجه به اخطار و سخنانی که خود. اریو گفتند ? ادمین مربوطه: @[G]ARYO[C] بدرود!! و اینکه کسی اسپم پکند اگر اسپم دیده شد وارن داده شود!!!؟؟؟ 1 1
.FanTom. ارسال شده در 9 مرداد، 2021 ارسال شده در 9 مرداد، 2021 در 13 دقیقه قبل، .EsQuiRe گفته است : (((((((((((((((توضیحات کاملا خونده شود!!!!!!!!!!)))))))))) نام کاربری کسی که شکایت دارد: @EsQuiRe نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[G]NVD[C] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :.. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: . رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:none مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/avc_ajab_baba_ajab-1_nqxu.mp4/ توضیحات: سلام و درود من کاری به تنظیماتی که ایشون چینده بد یا خوب میزنه ندارم یا اصلا چقد از. hp. من رفته من با. silent aim.ایشون کار دارم که اگه دقت کنید اصلن ایشون نشونشون رو من نمیوفته و رو به اون ور تیر میزنن و توسط silent aim.که به هرجا تیر میزنی میخوره به پلیر این اتفاق میفته و میتونین در اول فایت به تیر زدن ایشون نگاه کنید بع کجا تیر میزنه میخوره به من و فیلم با کیفیت گزاشتم و پینگ ایشون نشون دادم وقت نگید ایشون.لگ بوده با توجه به اون توضیحات ایشون چون دوبار بن شده این سری باید ده روز بن شه با توجه به اخطار و سخنانی که خود. اریو گفتند ? ادمین مربوطه: @[G]ARYO[C] بدرود!! و اینکه کسی اسپم پکند اگر اسپم دیده شد وارن داده شود!!!؟؟؟ عزیزم تو که میگی من پروم اینو نمیدونی که سایلنت ایم تو سرور کار نمیکنه xD
[FB].Ario ارسال شده در 9 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 9 مرداد، 2021 در 3 دقیقه قبل، .FanTom. گفته است : عزیزم تو که میگی من پروم اینو نمیدونی که سایلنت ایم تو سرور کار نمیکنه xD چرا عزیزم Pro Aim کار میکنه خیلی راحت نباید حتما اسم چیت و بیارم که !! اسپم ندهید چون پاسخگو نیستم و اینکه هنوز سطحت نرسیده زیر پست من نقل قول کنی عزیزم 1
.FanTom. ارسال شده در 9 مرداد، 2021 ارسال شده در 9 مرداد، 2021 در هم اکنون، .EsQuiRe گفته است : چرا عزیزم Pro Aim کار میکنه خیلی راحت !! اسپم ندهید چون پاسخگو نیستم گل پسر pro aim اسکین شات میشه بگی چطوری تو سرور لگ شات کار میکنه.اخه سوال پیش میاد
[FB].Ario ارسال شده در 9 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 9 مرداد، 2021 در 1 دقیقه قبل، .FanTom. گفته است : گل پسر pro aim اسکین شات میشه بگی چطوری تو سرور لگ شات کار میکنه.اخه سوال پیش میاد بچه های شما عقیده هاشون اینجوری از خودشون بپرس بدرود 1 1
.FanTom. ارسال شده در 9 مرداد، 2021 ارسال شده در 9 مرداد، 2021 در 5 دقیقه قبل، .EsQuiRe گفته است : بچه های شما عقیده هاشون اینجوری از خودشون بپرس بدرود عزیزم تو سطحت به ما نمیخوره برو ی چک کن اینم نظر شرک جونت در مورد سایلنت ایم دیگه برو لا لا چون پاسخگو نیستم
.FanTom. ارسال شده در 9 مرداد، 2021 ارسال شده در 9 مرداد، 2021 آریو هروقت اومدی پست ببند این بچه سال نمیدونم چی زده ۱.میگه سایلنت ایم درصورتی که همه میدونن سایلنت ایم تو سرور کار نمیکنه. ۲. میگه pro aim در صورتی که pro aim اسکین شات و سرور لگ شات که اصلا کار نمیکنه اینجا اسپم نکنید تا آریو جان بیاد پست ببنده
[FB].Ario ارسال شده در 9 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 9 مرداد، 2021 در 3 ساعت قبل، .FanTom. گفته است : آریو هروقت اومدی پست ببند این بچه سال نمیدونم چی زده ۱.میگه سایلنت ایم درصورتی که همه میدونن سایلنت ایم تو سرور کار نمیکنه. ۲. میگه pro aim در صورتی که pro aim اسکین شات و سرور لگ شات که اصلا کار نمیکنه اینجا اسپم نکنید تا آریو جان بیاد پست ببنده میتونید به تیر زدن ایشون دقت کنید شاید چیتش اصلا کسی نداشته باشه
[FB].Ario ارسال شده در 9 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 9 مرداد، 2021 در 3 ساعت قبل، .FanTom. گفته است : عزیزم تو سطحت به ما نمیخوره برو ی چک کن اینم نظر شرک جونت در مورد سایلنت ایم دیگه برو لا لا چون پاسخگو نیستم این اصلا سایلن نیس میونید خط تیر هارو نگاه کنید
MrShahin ارسال شده در 9 مرداد، 2021 ارسال شده در 9 مرداد، 2021 یادت که نرفته فیونام کی میشه؟ نبینم باز بیای گوز گوز کنیا
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 9 مرداد، 2021 ارسال شده در 9 مرداد، 2021 اول از همه کل کل نکنید! و دوم پرو ایم تو لگ شات کار نمیکنه و سوم سایلنت ایم از نزدیک کار نمیکنه و چهارم شما از پشت سر هم مورد حمله قرار گرفته بودید فیلم شما هیچ چیتی رو نشون نمیده خود شما جلوی چشم من نو ریلود و نو دمیج زدین چون تعدادمون بیشتر بود مجازاتی انجام ندادم فیلم هم موجوده پس لطفا اول دنبال اصلاح خودتون باشید و بعد از آن دنبال افشای چیت دیگران (البته چیت واقعی) 4 1
ارسالهای توصیه شده