.WinstoN. ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد: FrankTenpenny نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Rc_Gamer نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : 7 نفر از انلاین های سرور مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 180 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Player مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/rec_0006_5ck6.mp4/ توضیحات: نودمیج به مدت سه ساعت و در همین حال فایت دادن! 4
RealSuperUser ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 اولا فایت ندادم شما منو زدی دوما تو چتا 5 میل بار گفتم منو نزنید مشکل دارم مگه فهمیدید؟ اگر بری روی شکایتم من موندم اون کیل باکس که نوشته ردوکس منو کیل کرد چیه پس؟؟؟؟ عجب بابا تو دیگه کی هستی 431 957 695 ایدی انی دسک بزنی حرفتو قبول میکنم ببینی چیتر نیستم
RealSuperUser ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 تازه مدرکت داره از من حمایت میکنه اگر ببینی من دمیج میشم داداش
RealSuperUser ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ببه زودی مدرک چیتر نبودن میدم ادمین ها لطفا وقت بدید
.WinstoN. ارسال شده در 16 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 16 مرداد، 2021 در 44 دقیقه قبل، _Haj_ErFaN_ گفته است : با سلام و عرض ادب. چیت نو دمیج و لس به نحوه ای ساخته شده که علامت -0 بالای سر پلیر مشخص بشه و .. ضمن اینکه شما در فیلم خود باید از پینگ پلیر هم مدرکی قرار می دادید . و شاید این پلیر با سمپ اندروید وارد سرور شده که با مشت و ارره دمیج میشه اما با گان دمیج نمیشه. در کل احتمال لگ و مشکل اینترنت و اینکه پلیر با گوشی وارد سرور شده باشه هست. در صورتی که مدارک محکم تری دارید ارسال کنید. سلام به عرفان عزیزم برادر همگی شاهدن که ایشون از ساعت 7 صبح تا وقتی که شکایت رو مطرح کردم دمیج نمیشدند و داعما با اینکه میدونستن دمیج نمیشن فایت میدادن و کیل لیست میگرفتند و میدونیم ک نودمیج فقط وفقط با ارره دمیج میخوره و با گان دمیج نمیشه پینگ ایشون روهم چک کردیم 50 الی 70 بود
.WinstoN. ارسال شده در 16 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 16 مرداد، 2021 در ۱ ساعت قبل، rc_gamer گفته است : اولا فایت ندادم شما منو زدی دوما تو چتا 5 میل بار گفتم منو نزنید مشکل دارم مگه فهمیدید؟ اگر بری روی شکایتم من موندم اون کیل باکس که نوشته ردوکس منو کیل کرد چیه پس؟؟؟؟ عجب بابا تو دیگه کی هستی 431 957 695 ایدی انی دسک بزنی حرفتو قبول میکنم ببینی چیتر نیستم اسپم نکن دوست عزیز
[Gc]ArThuR ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 در 3 ساعت قبل، FrankTenpenny گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: FrankTenpenny نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Rc_Gamer نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : 7 نفر از انلاین های سرور مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 180 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Player مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/rec_0006_5ck6.mp4/ توضیحات: نودمیج به مدت سه ساعت و در همین حال فایت دادن! | درود | من از صبح با ایشون فایت دادم توی فیلم کاملا مشخصه که ایشون داره نو دمیج میزنه. | من با ارره فقط تونستم بهش دمیج بدم | نیم ساعت تموم با ساون دمیج نمیخورد | درخواست بن این پلیرو دارم | در ضمن پینگ ایشون اون موقعه رو 67 بوده.
RealSuperUser ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 در 6 دقیقه قبل، [G]ArThuR[C] گفته است : | درود | من از صبح با ایشون فایت دادم توی فیلم کاملا مشخصه که ایشون داره نو دمیج میزنه. | من با ارره فقط تونستم بهش دمیج بدم | نیم ساعت تموم با ساون دمیج نمیخورد | درخواست بن این پلیرو دارم | در ضمن پینگ ایشون اون موقعه رو 67 بوده. سلام در بررسی مشکل متوجه مشکل فایل بازیم پیدا شد در حال تست فایل های جدید بازی هستم اره پینگم 67 بود نکته دوم : چیت بالای سر پلیر -0 مینویسه همونطور که ادمین گفتن. نکته سوم: من با شما فایت ندادم شما منو فایت دادی من با کسی کاری نداشتم صبح اگر دقت کنی . نکته 4 : اکنون فایل های بازیم داره چک میشه توسط من و حاج عرفان که یه دوستی گفتن نسخه خام بریز که انشاالله حل میشه و شما هم از من راضی دوست عزیز نکته 5 : اگر ادمین میزاشت ایدی انی دسک میدادم
[Gc]ArThuR ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 در 22 دقیقه قبل، rc_gamer گفته است : سلام در بررسی مشکل متوجه مشکل فایل بازیم پیدا شد در حال تست فایل های جدید بازی هستم اره پینگم 67 بود نکته دوم : چیت بالای سر پلیر -0 مینویسه همونطور که ادمین گفتن. نکته سوم: من با شما فایت ندادم شما منو فایت دادی من با کسی کاری نداشتم صبح اگر دقت کنی . نکته 4 : اکنون فایل های بازیم داره چک میشه توسط من و حاج عرفان که یه دوستی گفتن نسخه خام بریز که انشاالله حل میشه و شما هم از من راضی دوست عزیز نکته 5 : اگر ادمین میزاشت ایدی انی دسک میدادم | دوست عزیز | شما پلیس هستید پس از اول انتخاب کردید که وارد درگیری بشوید | اینکه من امدم در پارکینگ پلیس , دارم با شما فایت میدم : کاملا درسته شما میتونید /Q بزنید هر موقعه اینترنتتون اوکی شد بیایین تو سرور
RealSuperUser ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 در 25 دقیقه قبل، [G]ArThuR[C] گفته است : | دوست عزیز | شما پلیس هستید پس از اول انتخاب کردید که وارد درگیری بشوید | اینکه من امدم در پارکینگ پلیس , دارم با شما فایت میدم : کاملا درسته شما میتونید /Q بزنید هر موقعه اینترنتتون اوکی شد بیایین تو سرور فروم را چک و حتما متالعه کنید نکته دوم : فایل بازی بود که از دودی پک بود نکته 3 :پلیس دستگیر نکنه فایت نکرده
[PD]HajMahdi ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 در 40 دقیقه قبل، rc_gamer گفته است : فروم را چک و حتما متالعه کنید نکته دوم : فایل بازی بود که از دودی پک بود نکته 3 :پلیس دستگیر نکنه فایت نکرده سطحو کی داره به کی میگه فروم XD متالعه XDDDDDDDDDDDDDDD پلیس دستگیر نکنه فایت نکرده XDDDDDDDDDDDDDD فایل بازیش فقط XDDDDDD جیگر جون مطالع * میکنن نه متالعه فایل بازیت درست کن بعد بیا سمپ عمو جون در ضمن من بخوام میتونم هر زمان پلیس کیل کنم حتی اگه طرف نخاد فایت بده یا پلیس نشو یا میشی بدو برو تو لونت که کیل نشی = )
RealSuperUser ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 در 4 دقیقه قبل، [PD]HajMahdi گفته است : سطحو کی داره به کی میگه فروم XD متالعه XDDDDDDDDDDDDDDD پلیس دستگیر نکنه فایت نکرده XDDDDDDDDDDDDDD فایل بازیش فقط XDDDDDD جیگر جون مطالع * میکنن نه متالعه فایل بازیت درست کن بعد بیا سمپ عمو جون در ضمن من بخوام میتونم هر زمان پلیس کیل کنم حتی اگه طرف نخاد فایت بده یا پلیس نشو یا میشی بدو برو تو لونت که کیل نشی = ) 1. کسی به شما نبود 2. اششتباه تایپی بود 3. بله دقیقا 4 درست شد 5.لونه نه پارکینگ 6 کسی با شماا نبود 5
RealSuperUser ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 در 14 دقیقه قبل، _Haj_ErFaN_ گفته است : لطفا در سایت کل و اسپم نکنید پلیر به دلیل لگ و مشکلات گیم مشکل دمیج خوردن داشت ولی این موضوع در حال بهبودی می باشد تا بررسی توسط رنک بالاتر و بسته شدن پست صبور باشید مشکل به صورت کامل حل شد
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 16 مرداد، 2021 ارسال شده در 16 مرداد، 2021 با سلام اگر پینگ بالا بود به این شکل دمیج نمیشد و اگر با گوشی وارد شده بود اصلا دمیج نمیشد ولی در فیلم پلیر چندبار از اچ پیش کم شد on و off چیت رو فیلم رویت شد مجازات های لازم رو انجام بدید 6 1 1
ارسالهای توصیه شده