[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 24 مرداد، 2021 ارسال شده در 24 مرداد، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[G]AmirKhan[C] نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[P].HajAlirezA.[C] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : GcBax مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:4228 مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/my_project_1_2021-05-24_17-07-09_w8hh.mp4/ توضیحات: aim - speed hack - /ej kcmds - no dmg نیاز به توضیح نی ادمین مربوطه: @PriCe 1
ALiDyNaMiC ارسال شده در 24 مرداد، 2021 ارسال شده در 24 مرداد، 2021 در مورد no dmg و speed hack که باید بگم بهتر بود پینگ منو نشون میدادی لگ بودم
Xo_XaNnY ارسال شده در 24 مرداد، 2021 ارسال شده در 24 مرداد، 2021 لگ بودن شما تنها روی HP شما تاثیر گذاره؟ arm به راحتی میره بعد که میرسه به HP لگ میشید. eject شدن شما از ماشین هم بخاطر لگ بودن شماست؟ اگر لگ بودید و در درگیری شرکت کردید و پس سوء استفاده از لگ بودن خودتون بوده. اگر هر کسی که متهم به نو دمیج میشه بگه لگ بودم که همه اینگونه از اتهامی که بهشون وارد شده فرار میکردند و نو دمیج آزاد میشد. بهتره شما برای رفع اتهام به دلیلی محکم تر روی بیاورید.
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 24 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 24 مرداد، 2021 در 2 ساعت قبل، [P].PhantoM.[C] گفته است : در مورد no dmg و speed hack که باید بگم بهتر بود پینگ منو نشون میدادی لگ بودم کمتر بزن نشون دادم
ALiDyNaMiC ارسال شده در 24 مرداد، 2021 ارسال شده در 24 مرداد، 2021 در هم اکنون، [G]AmirKhan[C] گفته است : کمتر بزن نشون دادم لگ بودم PING 85
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 24 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 24 مرداد، 2021 در 2 دقیقه قبل، [P].PhantoM.[C] گفته است : لگ بودم PING 85 با پینگ 80 چطوری ارمت راحت رفت؟ حال چت ندارم تا برسه ادمین رسیدگی کنه
[Gc]ArThuR ارسال شده در 24 مرداد، 2021 ارسال شده در 24 مرداد، 2021 در 3 ساعت قبل، [P].PhantoM.[C] گفته است : در مورد no dmg و speed hack که باید بگم بهتر بود پینگ منو نشون میدادی لگ بودم | درود توی فیلم پینگ شما مشخصه و در ضمن چطوری لگ هستین و خیلی شیک و مجلسی و روان میرین سمت gs 2 ؟ صدا دمیج خوردنتونم که امد تو فیلم منتهی اثری از دمیج شدنتون نیست. کم #چیت بزن D : |
[Gc]Dariush ارسال شده در 24 مرداد، 2021 ارسال شده در 24 مرداد، 2021 در 7 ساعت قبل، [G]AmirKhan[C] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[G]AmirKhan[C] نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[P].HajAlirezA.[C] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : GcBax مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:4228 مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/my_project_1_2021-05-24_17-07-09_w8hh.mp4/ توضیحات: aim - speed hack - /ej kcmds - no dmg نیاز به توضیح نی ادمین مربوطه: @PriCe در مرحله اول که اون خیابون رو که پیچیدن بعد با سرعت خیلی بالا به عقب اومدن میشه به چیت اسپید هک پی برد دوم اینکه میخواستن برن توی گان شاپ به طور یهویی از ماشین خارج شدن و بالای سقف ماشین بودند که میشه به چیت eject player پی برد در مرحله سوم وقتی بالای گاراژ گان شاپ دوم بودند به راحتی دمیج میشدند و وقتی که وسط راه ارمشون زده شد الکی گفت که من لگم و فلان در صورتی که لگ باشن روی چک پوینت تلپورت به داخل اینتریور گان شاپ برن نباید بره تو ولی دیدیم که به سرعت داخل گان شاپ رفتند و همچنین داخل گان شاپ ام پریدن تو چک پوینت ارمور خریداری کردند به این سرعت پس میشه به دروغ گفتن پلیر و زدن چیت لس دمج یا حتی نو دمیج پی برد حرف دیگه ای نمیمونه یا حق 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری