martial ارسال شده در 28 مرداد، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2021 با سلام من پلیر قدیمی سمپم همتونم میشناسم xd خب بیینید مشکل من اینع وقتی وارد سرور ارنا میشم با عرگانی فقط گان تیر میزنم کیک میشم فقط ارنا برام اینجوریع با موبایلم بازی میکنم تو هیچ سروری مشکل نداره لطفا لطفا رسیدگی شح هرچی زودتر کمکم کنید ممنون میشم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]ArThuR ارسال شده در 28 مرداد، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2021 در 2 ساعت قبل، martial گفته است : با سلام من پلیر قدیمی سمپم همتونم میشناسم xd خب بیینید مشکل من اینع وقتی وارد سرور ارنا میشم با عرگانی فقط گان تیر میزنم کیک میشم فقط ارنا برام اینجوریع با موبایلم بازی میکنم تو هیچ سروری مشکل نداره لطفا لطفا رسیدگی شح هرچی زودتر کمکم کنید ممنون میشم! #سطحو 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
martial ارسال شده در 28 مرداد، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2021 چرا یکی نمیگه مشکل چیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 29 مرداد، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2021 مشکل شما با گوشی نیاین درست میشه حتما حتما با pc بیاین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری