FesharBaz ارسال شده در 2 شهریور، 2021 ارسال شده در 2 شهریور، 2021 نام: KinGFeShaRBAz نام کسی که شکایت دارید: LittleDevil صاحب اصلی و اکانت خریداری شده (Glimer) شاهد : هیچکس ( شاید خدا ) توضیحات: 1. من کلا چیت ندارم 2. من پلی نمیدم سمپ کلا حالا آنبن هم نشم مهم نی 3. تقاضا دارم وقتی کسی بعد 2 هفته میاد سرور پلی بده کاری نکنید پلیر از سرور بره ( به درستی رسیدگی کنید اگر رسیدگی هم نکردین مهم نیست) مدارک:
ALiDyNaMiC ارسال شده در 2 شهریور، 2021 ارسال شده در 2 شهریور، 2021 در 1 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است : نام: KinGFeShaRBAz نام کسی که شکایت دارید: LittleDevil صاحب اصلی و اکانت خریداری شده (Glimer) شاهد : هیچکس ( شاید خدا ) توضیحات: 1. من کلا چیت ندارم 2. من پلی نمیدم سمپ کلا حالا آنبن هم نشم مهم نی 3. تقاضا دارم وقتی کسی بعد 2 هفته میاد سرور پلی بده کاری نکنید پلیر از سرور بره ( به درستی رسیدگی کنید اگر رسیدگی هم نکردین مهم نیست) مدارک: الان اپلود میشه فیلم
NeGroW ارسال شده در 2 شهریور، 2021 ارسال شده در 2 شهریور، 2021 در 21 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است : نام: KinGFeShaRBAz نام کسی که شکایت دارید: LittleDevil صاحب اصلی و اکانت خریداری شده (Glimer) شاهد : هیچکس ( شاید خدا ) توضیحات: 1. من کلا چیت ندارم 2. من پلی نمیدم سمپ کلا حالا آنبن هم نشم مهم نی 3. تقاضا دارم وقتی کسی بعد 2 هفته میاد سرور پلی بده کاری نکنید پلیر از سرور بره ( به درستی رسیدگی کنید اگر رسیدگی هم نکردین مهم نیست) مدارک: سلام درود!!! https://uupload.ir/view/i..._20210602_172816419_dyk7.mp4/ فیلم نو ریلود با توجه به پی ام استمپ دقت کنید سی امدی زدم ارم خریدی بعد شیش تا تیر زدی یه تیر کلا کم شد از تیر Sawn شما و کاملا واضح 360Ammoo Sawn داشتید بعد شیش تا تیر زدید 359Ammo موند بدرود!! 1
ALiDyNaMiC ارسال شده در 2 شهریور، 2021 ارسال شده در 2 شهریور، 2021 @FeShaRBAz شما اصلا چیتر نیستید ؟!! D: 2
FesharBaz ارسال شده در 2 شهریور، 2021 سازنده ارسال شده در 2 شهریور، 2021 در 3 دقیقه قبل، GliMmeR گفته است : سلام درود!!! https://uupload.ir/view/i..._20210602_172816419_dyk7.mp4/ فیلم نو ریلود با توجه به پی ام استمپ دقت کنید سی امدی زدم ارم خریدی بعد شیش تا تیر زدی یه تیر کلا کم شد از تیر Sawn شما و کاملا واضح بدرود!! من لگ بودم یا تو چرا از Tab فیلم نگرفتی؟ ss از پینگ داری برا همون موقع رو بزار ! 1. اسکین من عقب جلو میشه این نشون از لگ هست ! 2. چرا وقتی cmd زدی 2 ثانیه تاخیر خورد؟ اینم نشون از لگ! 3. معنی No Reload رو میدونی چیه یه توضیح بده در موردش ! + اینکه کسی چیت No Reload میزنه باید 4-4 یا 8-8 بزنه بعدش نمیتونه Reload کنه SawnOff رو باید چیت رو اف کنه که بتونه SawnOff رو Reload کنه ! 4. من الان یه توضیح از این فیلم میخوام که بگی و مدارک درست حسابی بزاری که من چیت زدم ! این چه فیلمیه ? حرفی میمونه؟!
FesharBaz ارسال شده در 2 شهریور، 2021 سازنده ارسال شده در 2 شهریور، 2021 در 6 دقیقه قبل، MrHerCUle گفته است : @FeShaRBAz شما اصلا چیتر نیستید ؟!! ? در ضمن شما عزیزم تو موضوعی که به تو مربوط نیست دخالت نکن درخواست دارم به ایشون وارن بدید
NeGroW ارسال شده در 2 شهریور، 2021 ارسال شده در 2 شهریور، 2021 در هم اکنون، FeShaRBAz گفته است : من لگ بودم یا تو چرا از Tab فیلم نگرفتی؟ ss از پینگ داری برا همون موقع رو بزار ! 1. اسکین من عقب جلو میشه این نشون از لگ هست ! 2. چرا وقتی cmd زدی 2 ثانیه تاخیر خورد؟ اینم نشون از لگ! 3. معنی No Reload رو میدونی چیه یه توضیح بده در موردش ! + اینکه کسی چیت No Reload میزنه باید 4-4 یا 8-8 بزنه بعدش نمیتونه Reload کنه SawnOff رو باید چیت رو اف کنه که بتونه SawnOff رو Reload کنه ! 4. من الان یه توضیح از این فیلم میخوام که بگی و مدارک درست حسابی بزاری که من چیت زدم ! این چه فیلمیه ? حرفی میمونه؟! عزیزم من الکی Cmd نمیزنم اگه شما نو ریلود بدونید چیه خیلی خوبه !! Idiot Weaps زده شده و الکی نیس اگرم دو دو زده باشین لگ شده باشین یه تیر کم نمیشه این چیت Idiot Weaps بوده و من کاملا درست رسیدگی کردم بدرود!!
ALiDyNaMiC ارسال شده در 2 شهریور، 2021 ارسال شده در 2 شهریور، 2021 شما Checkgun شدید Noreload دیده شده ربطی هم به لگ نداره ! در 1 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است : در ضمن شما عزیزم تو موضوعی که به تو مربوط نیست دخالت نکن درخواست دارم به ایشون وارن بدید درخواست دارد بیای TS ( TS.AgSamp.iR )
NeGroW ارسال شده در 2 شهریور، 2021 ارسال شده در 2 شهریور، 2021 در هم اکنون، GliMmeR گفته است : عزیزم من الکی Cmd نمیزنم اگه شما نو ریلود بدونید چیه خیلی خوبه !! Idiot Weaps زده شده و الکی نیس اگرم دو دو زده باشین لگ شده باشین یه تیر کم نمیشه این چیت Idiot Weaps بوده و من کاملا درست رسیدگی کردم بدرود!! Closed!!
FesharBaz ارسال شده در 2 شهریور، 2021 سازنده ارسال شده در 2 شهریور، 2021 در 2 دقیقه قبل، GliMmeR گفته است : عزیزم من الکی Cmd نمیزنم اگه شما نو ریلود بدونید چیه خیلی خوبه !! Idiot Weaps زده شده و الکی نیس اگرم دو دو زده باشین لگ شده باشین یه تیر کم نمیشه این چیت Idiot Weaps بوده و من کاملا درست رسیدگی کردم بدرود!! چرا داری میپیچونی موضوع رو؟! idot weaps چی هست؟؟؟! در ضمن یه توضیح بده چرا میگی 2-2 زدم از کجا میدونی من 2-2 زدم یا 1 تیر !؟ @PriCe @_Haj_ErFaN_
FesharBaz ارسال شده در 2 شهریور، 2021 سازنده ارسال شده در 2 شهریور، 2021 در 5 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است : چرا داری میپیچونی موضوع رو؟! idot weaps چی هست؟؟؟! در ضمن یه توضیح بده چرا میگی 2-2 زدم از کجا میدونی من 2-2 زدم یا 1 تیر !؟ @PriCe @_Haj_ErFaN_ . در 15 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است : من لگ بودم یا تو چرا از Tab فیلم نگرفتی؟ ss از پینگ داری برا همون موقع رو بزار ! 1. اسکین من عقب جلو میشه این نشون از لگ هست ! 2. چرا وقتی cmd زدی 2 ثانیه تاخیر خورد؟ اینم نشون از لگ! 3. معنی No Reload رو میدونی چیه یه توضیح بده در موردش ! + اینکه کسی چیت No Reload میزنه باید 4-4 یا 8-8 بزنه بعدش نمیتونه Reload کنه SawnOff رو باید چیت رو اف کنه که بتونه SawnOff رو Reload کنه ! 4. من الان یه توضیح از این فیلم میخوام که بگی و مدارک درست حسابی بزاری که من چیت زدم ! این چه فیلمیه ? حرفی میمونه؟! .
ارسالهای توصیه شده