رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام: KinGFeShaRBAz

نام کسی که شکایت دارید: LittleDevil صاحب اصلی و اکانت خریداری شده (Glimer)

شاهد : هیچکس ( شاید خدا :24:)

توضیحات: 1. من کلا چیت ندارم 2. من پلی نمیدم سمپ کلا حالا آنبن هم نشم مهم نی 3. تقاضا دارم وقتی کسی بعد 2 هفته میاد سرور پلی بده کاری نکنید پلیر از سرور بره :4: ( به درستی رسیدگی کنید اگر رسیدگی هم نکردین مهم نیست)

مدارک: sa-mp-041_wnwe.png

arenagame_samp
ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است :

توضیحات: 1. من کلا چیت ندارم 2. من پلی نمیدم سمپ کلا حالا آنبن هم نشم مهم نی 3. تقاضا دارم وقتی کسی بعد 2 هفته میاد سرور پلی بده کاری نکنید پلیر از سرور بره :4: ( به درستی رسیدگی کنید اگر رسیدگی هم نکردین مهم نیست)

الان اپلود میشه فیلم 

ارسال شده در
در 21 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است :

سلام درود!!!

https://uupload.ir/view/i..._20210602_172816419_dyk7.mp4/

فیلم نو ریلود با توجه به پی ام استمپ دقت کنید سی امدی زدم  ارم خریدی بعد شیش تا تیر زدی یه تیر کلا کم شد از تیر Sawn شما  و کاملا واضح

360Ammoo Sawn داشتید

بعد شیش تا تیر زدید

359Ammo موند

بدرود!!

• Like 1
ارسال شده در
در 3 دقیقه قبل، GliMmeR گفته است :

سلام درود!!!

https://uupload.ir/view/i..._20210602_172816419_dyk7.mp4/

فیلم نو ریلود با توجه به پی ام استمپ دقت کنید سی امدی زدم  ارم خریدی بعد شیش تا تیر زدی یه تیر کلا کم شد از تیر Sawn شما  و کاملا واضح

بدرود!!

من لگ بودم یا تو

چرا از Tab فیلم نگرفتی؟ ss از پینگ داری برا همون موقع رو بزار !

1. اسکین من عقب جلو میشه این نشون از لگ هست !
2. چرا وقتی cmd زدی 2 ثانیه تاخیر خورد؟ اینم نشون از لگ!

3. معنی No Reload رو میدونی چیه یه توضیح بده در موردش ! + اینکه کسی چیت No Reload میزنه باید 4-4 یا 8-8 بزنه بعدش نمیتونه Reload کنه SawnOff رو باید چیت رو اف کنه که بتونه SawnOff رو Reload کنه !

4. من الان یه توضیح از این فیلم میخوام که بگی و مدارک درست حسابی بزاری که من چیت زدم ! این چه فیلمیه ?

حرفی میمونه؟!

ارسال شده در
در 6 دقیقه قبل، MrHerCUle گفته است :

@FeShaRBAz شما اصلا چیتر نیستید ؟!! ?

در ضمن شما عزیزم تو موضوعی که به تو مربوط نیست دخالت نکن درخواست دارم به ایشون وارن بدید :21:

ارسال شده در
در هم اکنون، FeShaRBAz گفته است :

من لگ بودم یا تو

3. معنی No Reload رو میدونی چیه یه توضیح بده در موردش ! + اینکه کسی چیت No Reload میزنه باید 4-4 یا 8-8 بزنه بعدش نمیتونه Reload کنه SawnOff رو باید چیت رو اف کنه که بتونه SawnOff رو Reload کنه !

4. من الان یه توضیح از این فیلم میخوام که بگی و مدارک درست حسابی بزاری که من چیت زدم ! این چه فیلمیه ?

حرفی میمونه؟!

عزیزم من الکی Cmd نمیزنم اگه شما نو ریلود بدونید چیه خیلی خوبه !! Idiot  Weaps زده شده و الکی نیس اگرم دو دو زده باشین لگ شده باشین یه تیر کم نمیشه این چیت Idiot Weaps بوده و من کاملا درست رسیدگی کردم بدرود!!

ارسال شده در

شما Checkgun شدید Noreload دیده شده ربطی هم به لگ نداره !

در 1 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است :

در ضمن شما عزیزم تو موضوعی که به تو مربوط نیست دخالت نکن درخواست دارم به ایشون وارن بدید :21:

درخواست دارد بیای TS  ( TS.AgSamp.iR )

ارسال شده در
در هم اکنون، GliMmeR گفته است :

عزیزم من الکی Cmd نمیزنم اگه شما نو ریلود بدونید چیه خیلی خوبه !! Idiot  Weaps زده شده و الکی نیس اگرم دو دو زده باشین لگ شده باشین یه تیر کم نمیشه این چیت Idiot Weaps بوده و من کاملا درست رسیدگی کردم بدرود!!

Closed!!

ارسال شده در
در 2 دقیقه قبل، GliMmeR گفته است :

چرا داری میپیچونی موضوع رو؟!

idot weaps چی هست؟؟؟!

در ضمن یه توضیح بده چرا میگی 2-2 زدم از کجا میدونی من 2-2 زدم یا 1 تیر !؟

@PriCe

@_Haj_ErFaN_

ارسال شده در
در 5 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است :

چرا داری میپیچونی موضوع رو؟!

idot weaps چی هست؟؟؟!

در ضمن یه توضیح بده چرا میگی 2-2 زدم از کجا میدونی من 2-2 زدم یا 1 تیر !؟

@PriCe

@_Haj_ErFaN_

.

در 15 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است :

من لگ بودم یا تو

حرفی میمونه؟!

.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...