FesharBaz ارسال شده در 12 خرداد، 1400 ارسال شده در 12 خرداد، 1400 نام: KinGFeShaRBAz نام کسی که شکایت دارید: LittleDevil صاحب اصلی و اکانت خریداری شده (Glimer) شاهد : هیچکس ( شاید خدا ) توضیحات: 1. من کلا چیت ندارم 2. من پلی نمیدم سمپ کلا حالا آنبن هم نشم مهم نی 3. تقاضا دارم وقتی کسی بعد 2 هفته میاد سرور پلی بده کاری نکنید پلیر از سرور بره ( به درستی رسیدگی کنید اگر رسیدگی هم نکردین مهم نیست) مدارک:
ALiDyNaMiC ارسال شده در 12 خرداد، 1400 ارسال شده در 12 خرداد، 1400 در 1 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است : نام: KinGFeShaRBAz نام کسی که شکایت دارید: LittleDevil صاحب اصلی و اکانت خریداری شده (Glimer) شاهد : هیچکس ( شاید خدا ) توضیحات: 1. من کلا چیت ندارم 2. من پلی نمیدم سمپ کلا حالا آنبن هم نشم مهم نی 3. تقاضا دارم وقتی کسی بعد 2 هفته میاد سرور پلی بده کاری نکنید پلیر از سرور بره ( به درستی رسیدگی کنید اگر رسیدگی هم نکردین مهم نیست) مدارک: الان اپلود میشه فیلم
Mostaghel ارسال شده در 12 خرداد، 1400 ارسال شده در 12 خرداد، 1400 در 21 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است : نام: KinGFeShaRBAz نام کسی که شکایت دارید: LittleDevil صاحب اصلی و اکانت خریداری شده (Glimer) شاهد : هیچکس ( شاید خدا ) توضیحات: 1. من کلا چیت ندارم 2. من پلی نمیدم سمپ کلا حالا آنبن هم نشم مهم نی 3. تقاضا دارم وقتی کسی بعد 2 هفته میاد سرور پلی بده کاری نکنید پلیر از سرور بره ( به درستی رسیدگی کنید اگر رسیدگی هم نکردین مهم نیست) مدارک: سلام درود!!! https://uupload.ir/view/i..._20210602_172816419_dyk7.mp4/ فیلم نو ریلود با توجه به پی ام استمپ دقت کنید سی امدی زدم ارم خریدی بعد شیش تا تیر زدی یه تیر کلا کم شد از تیر Sawn شما و کاملا واضح 360Ammoo Sawn داشتید بعد شیش تا تیر زدید 359Ammo موند بدرود!! 1
ALiDyNaMiC ارسال شده در 12 خرداد، 1400 ارسال شده در 12 خرداد، 1400 @FeShaRBAz شما اصلا چیتر نیستید ؟!! D: 2
FesharBaz ارسال شده در 12 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 12 خرداد، 1400 در 3 دقیقه قبل، GliMmeR گفته است : سلام درود!!! https://uupload.ir/view/i..._20210602_172816419_dyk7.mp4/ فیلم نو ریلود با توجه به پی ام استمپ دقت کنید سی امدی زدم ارم خریدی بعد شیش تا تیر زدی یه تیر کلا کم شد از تیر Sawn شما و کاملا واضح بدرود!! من لگ بودم یا تو چرا از Tab فیلم نگرفتی؟ ss از پینگ داری برا همون موقع رو بزار ! 1. اسکین من عقب جلو میشه این نشون از لگ هست ! 2. چرا وقتی cmd زدی 2 ثانیه تاخیر خورد؟ اینم نشون از لگ! 3. معنی No Reload رو میدونی چیه یه توضیح بده در موردش ! + اینکه کسی چیت No Reload میزنه باید 4-4 یا 8-8 بزنه بعدش نمیتونه Reload کنه SawnOff رو باید چیت رو اف کنه که بتونه SawnOff رو Reload کنه ! 4. من الان یه توضیح از این فیلم میخوام که بگی و مدارک درست حسابی بزاری که من چیت زدم ! این چه فیلمیه ? حرفی میمونه؟!
FesharBaz ارسال شده در 12 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 12 خرداد، 1400 در 6 دقیقه قبل، MrHerCUle گفته است : @FeShaRBAz شما اصلا چیتر نیستید ؟!! ? در ضمن شما عزیزم تو موضوعی که به تو مربوط نیست دخالت نکن درخواست دارم به ایشون وارن بدید
Mostaghel ارسال شده در 12 خرداد، 1400 ارسال شده در 12 خرداد، 1400 در هم اکنون، FeShaRBAz گفته است : من لگ بودم یا تو چرا از Tab فیلم نگرفتی؟ ss از پینگ داری برا همون موقع رو بزار ! 1. اسکین من عقب جلو میشه این نشون از لگ هست ! 2. چرا وقتی cmd زدی 2 ثانیه تاخیر خورد؟ اینم نشون از لگ! 3. معنی No Reload رو میدونی چیه یه توضیح بده در موردش ! + اینکه کسی چیت No Reload میزنه باید 4-4 یا 8-8 بزنه بعدش نمیتونه Reload کنه SawnOff رو باید چیت رو اف کنه که بتونه SawnOff رو Reload کنه ! 4. من الان یه توضیح از این فیلم میخوام که بگی و مدارک درست حسابی بزاری که من چیت زدم ! این چه فیلمیه ? حرفی میمونه؟! عزیزم من الکی Cmd نمیزنم اگه شما نو ریلود بدونید چیه خیلی خوبه !! Idiot Weaps زده شده و الکی نیس اگرم دو دو زده باشین لگ شده باشین یه تیر کم نمیشه این چیت Idiot Weaps بوده و من کاملا درست رسیدگی کردم بدرود!!
ALiDyNaMiC ارسال شده در 12 خرداد، 1400 ارسال شده در 12 خرداد، 1400 شما Checkgun شدید Noreload دیده شده ربطی هم به لگ نداره ! در 1 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است : در ضمن شما عزیزم تو موضوعی که به تو مربوط نیست دخالت نکن درخواست دارم به ایشون وارن بدید درخواست دارد بیای TS ( TS.AgSamp.iR )
Mostaghel ارسال شده در 12 خرداد، 1400 ارسال شده در 12 خرداد، 1400 در هم اکنون، GliMmeR گفته است : عزیزم من الکی Cmd نمیزنم اگه شما نو ریلود بدونید چیه خیلی خوبه !! Idiot Weaps زده شده و الکی نیس اگرم دو دو زده باشین لگ شده باشین یه تیر کم نمیشه این چیت Idiot Weaps بوده و من کاملا درست رسیدگی کردم بدرود!! Closed!!
FesharBaz ارسال شده در 12 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 12 خرداد، 1400 در 2 دقیقه قبل، GliMmeR گفته است : عزیزم من الکی Cmd نمیزنم اگه شما نو ریلود بدونید چیه خیلی خوبه !! Idiot Weaps زده شده و الکی نیس اگرم دو دو زده باشین لگ شده باشین یه تیر کم نمیشه این چیت Idiot Weaps بوده و من کاملا درست رسیدگی کردم بدرود!! چرا داری میپیچونی موضوع رو؟! idot weaps چی هست؟؟؟! در ضمن یه توضیح بده چرا میگی 2-2 زدم از کجا میدونی من 2-2 زدم یا 1 تیر !؟ @PriCe @_Haj_ErFaN_
FesharBaz ارسال شده در 12 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 12 خرداد، 1400 در 5 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است : چرا داری میپیچونی موضوع رو؟! idot weaps چی هست؟؟؟! در ضمن یه توضیح بده چرا میگی 2-2 زدم از کجا میدونی من 2-2 زدم یا 1 تیر !؟ @PriCe @_Haj_ErFaN_ . در 15 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است : من لگ بودم یا تو چرا از Tab فیلم نگرفتی؟ ss از پینگ داری برا همون موقع رو بزار ! 1. اسکین من عقب جلو میشه این نشون از لگ هست ! 2. چرا وقتی cmd زدی 2 ثانیه تاخیر خورد؟ اینم نشون از لگ! 3. معنی No Reload رو میدونی چیه یه توضیح بده در موردش ! + اینکه کسی چیت No Reload میزنه باید 4-4 یا 8-8 بزنه بعدش نمیتونه Reload کنه SawnOff رو باید چیت رو اف کنه که بتونه SawnOff رو Reload کنه ! 4. من الان یه توضیح از این فیلم میخوام که بگی و مدارک درست حسابی بزاری که من چیت زدم ! این چه فیلمیه ? حرفی میمونه؟! .
ارسالهای توصیه شده